Haberler

THY Uçağı ABD'ye Zorunlu İniş Yaptı

Güncelleme:

Türk Hava Yollarının İstanbul - Havana seferini yapan tarifeli uçağı teknik arıza nedeniyle ABD'nin başkenti Washington'a zorunlu iniş yaptı.

Atatürk Havalimanı'ndan dün gece saat 02.00'de Küba'nın başkenti Havana'ya hareket eden TK 183 sefer sayılı Airbus A330-200 tipi yolcu uçağında teknik bir arıza yaşandı. Kule ile irtibata geçen uçağın kaptan pilotu, Washington'a zorunlu iniş için izin istedi.

İçinde 175 yolcu olan uçak, Türkiye saatiyle 15.30'da Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'na sorunsuz indi. Kontrol için hangara alınan uçaktaki yolcuların gerekli kontrollerin ardından Havana'ya hareket edeceği bildirildi.

İTO BAŞKANI DA UÇAKTAYDI

Uçakta İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar ve beraberindeki heyetin de bulunduğu öğrenildi.

BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ ÜZERİNDEYKEN...

İTO Başkanı Çağlar, THY uçağının, Atlantik Okyanusu'nda geçmişte çok sayıda uçak ve geminin kaybolduğu yer olarak bilinen ve "Bermuda Şeytan Üçgeni" diye adlandırılan bölgenin üzerinden geçerken arızalandığını söyledi.

Çağlar telefonla şu açıklamalarda bulundu: "Küba'ya yaklaşmışken Bermuda Üçgeni üzerinde motor arıza verdi. Uçak içerisinde elektrik kesildi. Pilotumuz arıza hakkında bilgi vererek daha yakın olduğu için Washington'a acil iniş yapacağımızı duyurdu. Hiçbir sorun yaşamadan Washington'a indik. Şu anda uçağın bakımı yapılıyor. En kısa sürede Küba'ya hareket edeceğiz her şey yolunda."

Kaynak: AA / Güncel

Washington Havana Küba Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title