Haberler

THY Pilotu: Artık UFO'lara İnanıyorum

Güncelleme:

THY'de yıllarca pilotluk yapan İbrahim Bilir, yaşadığı bir olay sonrasında, UFO'lara inanmaya başladı. UFO'lara daha öncesinde inanmayan Bilir, yaşadığı olayın detaylarını anlattı.

THY'de yıllarca görev yaptıktan sonra son uçuşunu yaparak emekli olan kaptan pilot İbrahim Bilir, 5 yıl önce Osaka- İstanbul uçuşu sırasında yaşadıkları sonrası, UFO olarak adlandırılan tanımlanamayan ucan cisimlerin varlığına artık inandığını söyledi. HaberTürk'ten Gökhan Artan'a konuşan Bilir, o seferi şöyle anlattı:

"5 SENEDİR UFO'YA İNANIYORUM"

'2010 yılındaki Osaka'dan dönüşte aynı rotada devam eden biz de dahil 4 uçağın ekibi o nesneyi gördük. Geldi üstümüze çıktı. Sağ çaprazda üstümüzde devam etti. Kuvvetli bir ışık gördük, gümüş renginde ve bakamıyorsunuz, UFO'nun şeklini görmedik. Çok yakınımıza geldi. UFO'ya ben inanmıyordum, o görevde inandım. 5 senedir inanıyorum' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (73)

hasan:

Onlarda bizdendir merak etme, Türkler heryerde :)

9
162
yanıtYanıtla
xxx:

Amerikada bir ust rutbeli 50 yil sonra ufolari biz yaptik dedi.Sizce ufo yapilamazmi .sadece yuvarlak olusu sizi cezbetmesin.

2
72
yanıtYanıtla
merihve mars:

ufo vardir takdiiri ilahi imtihan bu sir, , amerika bal gibi biliyor menfaat icabi gizliyor, onlarin merihlilerin müslüman olmalari, , , küfür güclerin amerika vb paracilarin cikarcilarin isine gelmiyor. . düsünsenize herkes gercekleri ögense müslüman olsa para babalar sömürgecilik yapamayacak mesele cikar. .

71
0
yanıtYanıtla
BİR DOST:

saf olmayın. hoolywoodun sırf film konusu yapmak için uyddurduğu boş karakterlerden başka bişey değil bunlar. bi araştırın bakalım uzaylılar üzerine ne kadar çok film yapılmış ve yapılan filmlerin çoğu ne kadar çok izlenmiş. insanların başka hayat varmı merakı üzerinden para kazanıyorlar. ısık hızında hareket ediyorlamış falan da filan. en yakın güneş sisteminin bizden binlerce ışık yılı uzakta. böyle deyincede hemen başka şeyler uyduruluyor. yok uzayı büküyormuşta yok bilmem ne.

1
70
yanıtYanıtla
tugiacar:

sadece samanyolu galaksisinde DÜNYA BENZERİ 8. 8 milyar adet (8. 800. 000. 000) gezegen var. Bilinen evrende ise samanyolu gibi milyarlarca galaksi var. Buradan yola çıkınca evrende bizden başka yaşam yok demek anormal. Peki buraya gelebilirler mi ?. . Bu gezegenler aynı anda oluşmadığı için bizden teknoloji olarak milyarlarca yıl geride ve bizden milyarlarca yıl ileride olan yaşamlar olması normal. Teknolojinin 100 yılda bile muazzam geliştiğini düşünürsek gelebilmeleri çok da zor olmaz diye düşünüyorum.

62
0
yanıtYanıtla
omer:

artık uçurtma yapmıyorum baktım millet kafayı yedi gece uçurtma uçurmak çok zevkli idi birde parlak jilatin den yapıp aşağı dan da el fenerini tuttun mu ertesi gün ufo gördüğünü söyleyen bir sürü salak var.

2
47
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Ufo diye birsey yoktur abd nin casus ucak projesidir uyanın artık be

35
8
yanıtYanıtla
urfalıMobil-IOS:

kedidir o.

1
33
yanıtYanıtla
bakmakla görmek:

Heryerde herşey var,

30
3
yanıtYanıtla
alper:

kedidir o kedi

0
32
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title