Haberler

THY'nin Yenilenen Cıp Salonu Açıldı

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'ndaki CIP Salonu'nu genişletti.

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'ndaki CIP Salonu'nu genişletti. Yolcuların vakit geçirmesi ve sıkılmamaları için her şeyin düşünüldüğü CIP Salonu'nda, yiyecek-içecek konsepti de yenilendi.

THY'nin yeni CIP Salonu'nda mantı, gözleme, simit, yayık ayranı ve yolcuların vakit geçirmesi için de interaktif bir simülatör içinde golf, İstanbul minyatürü altında araba yarışı ve masaj yatakları bulunuyor. Yenilenen CIP Salonu'nun açılışında konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, "Dünyanın gözü artık en büyük transit geçiş noktası olan İstanbul'da. THY 2013 yılında 13 milyon transit yolcu taşıdı. Transit yolcu sayımız yüzde 50'nin üzerine çıktı. 2014 yılında bu rakamı 15 milyonun üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Transit yolcunun İstanbul'u tercih etmesinin sebebi buradan dünyanın her noktasına çok rahat şekilde geçilebilmesi. Atatürk Havalimanı bu bakımdan dünyanın örnek havalimanlarından biri haline geldi. Artan talebe paralel olarak dış hatlar CIP salonumuzu 2 bin 400 metrekare daha büyüterek 5 bin 900 metrekareye çıkardık" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title