Haberler

THY Footgolf Açılış Turnuvası

Türk Hava Yolları (THY) FootGolf Açılış Turnuvası'nda Türkiye FootGolf Milli Takımı; İsviçre, İtalya ve İngiltere'yle gösteri maçı yaptı.

Türk Hava Yolları (THY) FootGolf Açılış Turnuvası'nda Türkiye FootGolf Milli Takımı; İsviçre, İtalya ve İngiltere'yle gösteri maçı yaptı.

Kemer Country Golf Club'ta gerçekleştirilen etkinliği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, Uluslararası FootGolf Federasyonu (FIFG) Başkanı Mike O'Connor, Türkiye FootGolf Derneği Başkanı İhsan Demirel'in yanı sıra Galatasaray'ın eski antrenörü Tugay Kerimoğlu ile iş ve cemiyet hayatından konuklar izledi.

Etkinlikte, Türk Milli Takımı'nda Levent Onursan, Cem Erman ve Can Üstünbaş mücadele ederken, gösteri maçının birincisi 15 parlık sahayı 14 vuruşla tamamlayan İtalyan sporcu Trentin Marco oldu.

Turnuvada ikinci ve üçüncü sırayı ise İsviçreli sporcular elde etti. Julian Babel'in 15 vuruşla ikinci sırada tamamladığı organizasyonda, 16 vuruşla Kevin Racine de üçüncü sırada yer aldı.

Sporcuların golf topu yerine futbol topunu kullanarak ayakla oynadığı FootGolf organizasyonunun sonunda ödül töreni düzenlendi. Törende, birinci olan Marco'ya ödülünü THY Sponsorluk Yatırımları  ve Yayınlar Müdürü Murat Öz, Abdurrahman Arıcı ve Kemer Country Genel Müdürü Ercan Kefli takdim etti.

FIFG'e 22. üye olarak katılan Türkiye, Avrupa FootGolf Şampiyonası'nın final ayağına 28-29 Aralık'ta ev sahipliği yapacak.

Kaynak: AA / Spor

Türk Hava Yolları İsviçre İtalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title