Haberler

THY Euroleague'de Anadolu Efes, Olympiakos ile Eşleşti

Anadolu Efes, THY Euroleague Play-Off Çeyrek Finali’nde Yunan ekibi Olympiakos ile eşleşti.

Anadolu Efes, THY Euroleague Play-Off Çeyrek Finali'nde Yunan ekibi Olympiakos ile eşleşti.

THY Euroleague'de normal sezonun tamamlanmasının ardından Anadolu Efes'in Play-Off Çeyrek Final'deki rakibi de belli oldu. Panathinaikos ve Fenerbahçe'nin rakiplerini yenmesinin ardından, Baskonia'nın evinde Zalgiris Kaunas'a mağlup olması ile birlikte Efes normal sezonu 6. sırada tamamlamayı garantiledi ve ligi üçüncü sırada bitirmeyi garantileyen Yunan ekibi Olympiakos ile eşleşti. Saha avantajı Olympiakos'ta bulunurken, 3 maç kazanan İstanbul'da yapılacak Final-Four'a kalacak.

Anadolu Efes: 15 - Olympiakos: 18

Anadolu Efes ile Olympiakos, Avrupa kupalarında bugüne kadar 33 kez karşılaştı. Bu maçlarda lacivert-beyazlılar, 15 kez sahadan galip ayrılırken, 18 kez de rakibine mağlup oldu. İki takım arasında THY Euroleague'de oynanan 29 karşılaşmada Efes 14 galibiyet alırken, Olympiakos ise 15 kez parkeden galip ayrıldı. FIBA organizasyonlarında oynanan dört maçta ise Efes 1, Yunan ekibi 3 galibiyet çıkardı.

Olympiakos, bu sezon evinde Galatasaray'a yenildi

Olympiakos, Türk takımları ile bu sezon Euroleague'de 8 kez karşılaştı. Bu maçlarda 4 kez parkeden galip ayrılırken, 4 kez de mağlup oldu. Anadolu Efes, Euroleague'de Play-Off Çeyrek Final'de rakip olduğu Olympiakos ile bu sezon Yunanistan'da oynadığı maçı 90-66 kaybederken, İstanbul'daki karşılaşmada ise 77-69 mağlup oldu. Yunan ekibi bu sezon Türk takımları ile evindeki oynadığı maçlarda sadece Galatasaray Odeabank'a mağlup oldu. Olympiakos'un 2016-2017 Euroleague'in normal sezonunda Türk takımları ile oynadığı maçlar şöyle:

Olympiakos: 90 - Anadolu Efes: 66

Galatasaray Odeabank: 89 - Olympiakos: 77

Darüşşafaka Doğuş: 71 - Olympiakos: 77

Olympiakos: 71 - Fenerbahçe: 62

Fenerbahçe: 67 - Olympiakos: 64

Olympiakos: 81 - Darüşşafaka Doğuş: 73

Olympiakos: 71 - Galatasaray Odeabank: 80

Anadolu Efes: 77 - Olympiakos: 69 - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Anadolu Efes Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title