Haberler

THY, "Ekonomi Sınıfı İkramında En İyi Hizmet Veren Havayolu" Seçildi

Güncelleme:

Türk Hava Yolları (THY), yeme, içme, gezi ve eğlence portalı "The Daily Meal" tarafından, "Ekonomi sınıfı ikramında en iyi hizmet veren havayolu şirketi" seçildi.

10 ŞİRKET ARASINDAN SIYRILDI

THY Basın Müşavirliği'nden alınan bilgiye göre, Spanfeller Media Group tarafından 2011'de hayata geçirilen ABD menşeli "The Daily Meal", ekonomi sınıfı ikramında en iyi hizmet veren 10 havayolu şirketini açıkladı.

EKONOMİ SINIFININ EN İYİSİ OLDU

Belirleme sürecinde, havacılıkla ilgili önemli kuruluşların yayımladığı raporlar ve havacılık portallarında yer alan yolcu görüşlerinin ölçüt kabul edildiği değerlendirmede, farklı ikram kategorilerinde de birçok ödüle layık görülen THY, "Ekonomi sınıfı ikramında en iyi hizmet veren havayolu" seçildi.

BAŞARININ SIRRI

Sunum, lezzet, servis ve zengin alternatif başlıklarının ikramdaki kusursuzluğun öncelikli bileşenleri olarak açıklandığı değerlendirmede, başarılı bir ikram servisiyle yolcuları mutlu etmenin sadece business sınıfında değil, ekonomi sınıfında da mümkün olduğu vurgulandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türk Hava Yolları Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

VATANDAS:

Ben alkol alan sigara icen birisi degilim. Icmemenin daha saglikli oldugunu düsünenlerdenim, ama baskasi iciyorsa ona da saygi duyarim, Bu konuda her türlü yasaklamaya da karsiyim. Ellerinde bulundurabilirler. Icmek isteyen varsa icsin! Baskasinin ne yedigi ne ictigi ve ne giydigi beni zerre kadar ilgilendirmez. Benimki de onlari. . . . . . . . . . . . . . . . . . BEN INSANIN DAVRANISLARINA;TARZINA;KONUSMA BICIMINE SAYGISINA, HOSGÖRÜSÜNE VE ADAMLIGINA BAKARIM. . . . . . . . Saygilar

55
1
yanıtYanıtla
SAMÎMÎ HÎZMET:

Ama alkol ikrami hic yakismiyor turk hava yollarina. Birakin hic girmesin ilk ona siz Müslüman bir ülkenin hava yollari kurumu olarak alkolü kaldirin. Bu bence en güzel hizmet olur.

6
12
yanıtYanıtla
ısmailMobil-ANDROID:

koç koyun uçağa bindi acaba,havadan makarna atın,ak koyunlara

4
12
yanıtYanıtla
türk halki gecim derdinde:

MHP, , iktidara geldiginde, , ülkemizin nimetlerinden yararlanamayan tek bir Allahin kulu kalmayacaktir. . daha henüz ucaga hic binmemis vatandaslarimiz var. . ülkemizde deniz görmemis vatandaslarimiz var. , , ülkemizin nimetlerinden en cok yararlananlar, , ne yazik ki, , hep yabancilar, , , MHP, , , türk halkini dünyada birinci sinif vatandas olmasini saglayacaktir. . bu böyle biline. . . . . . !!!!!

5
9
yanıtYanıtla
MeloMobil-IOS:

Kendi milli değerlerinden gocunan yaratıklar da var!

10
1
yanıtYanıtla
tarihcimobilWeb@haberler.com:

Kendi hava yolunu bile insafsizca elestiriyosun

9
1
yanıtYanıtla
DEREN:

reklamdaki adamın karizmaya bak be offffffff yerim seni yavrummmmmmmm

1
9
yanıtYanıtla
TuzlukMobil-IOS:

Bilet fiyatları diğer firmaların iki katı verdiklerı 1€ kahve !!!

5
3
yanıtYanıtla
YorumMobil-IOS:

Thyde alkol ikramı kalktı kardeşim zaten

3
5
yanıtYanıtla
asabi:

14 mayısta istanbul şanghay uçuşunda thy yi tercih ettim çünkü başka havayolu direk uçmuyor

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title