Haberler

Thy, Dünyanın En İyi Sporseverini Arıyor

Türk Hava Yolları (THY), sporseverleri 28 mart-20 nisanda, 7 farklı ülkede gerçekleşecek 10 spor karşılaşmasını seyretmeye davet ediyor.

THY'den yapılan açıklamaya göre, sosyal medyadan iyi bir taraftar olduğunu kanıtlayan paylaşımlar yapan bir sporsever, dünyanın en iyi futbolcularından olan Lionel Messi ve Didier Drogba ile de tanışma fırsatı yakalayacak.

Spor taraftarlığının ciddi bir iş olduğunu vurgulamak adına bir iş ilanı konseptinde oluşturulan kampanyaya katılım için taraftarların "www.epicsportsfan.com" web adresindeki formu doldurmaları ve daha sonra en iyi spor taraftarı olduğu iddiasını destekleyen bir video veya fotoğrafı, Instagram, Vine veya Twitter'a "#EpicFan" etiketi ile yüklemesi gerekiyor.

Adayların yaratıcı, spor dalları ile ilgili bilgi sahibi, iletişim becerileri güçlü, sosyal medyaya hakim, sorumluluk sahibi, hızlı ve çözüm odaklı, ekip çalışmasına yatkın, tercihen İngilizce bilen ve belirtilen tarihlerde seyahat edebilecek durumda olması gerekiyor.

Katılımcılar arasından jürice yapılacak eleme ile dünya genelinden seçilecek kişi, 24 günde Japonya, Hollanda, Almanya, İspanya, Fransa, İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen basketbol, futbol, tenis ve golf müsabakalarına katılacak. Ardından Messi ve Drogba ile tanışacak.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Yolları Lionel Messi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title