Haberler

THY'den Yolcuya Skandal Yanıt

Güncelleme:

Türk Hava Yolları, şikayette bulunan yolcusunu sisteme 'Yavşak Yavşakoğlu' ismiyle kaydetti. Yolcunun maili "Sayın Yavşakoğlu" diye gönderilince skandal ortaya çıktı.

Kutsal Bayraktar, 2 gün önceki uçuş için internet üzerinden check-in yaptığı halde yeri başkasına verildi. Bayraktar bunun üzerine şikayette bulundu.

Şikayet sonrasında THY'nin kendisine geri dönüş yapması ile skandal ortaya çıktı. THY'nin cevap mailinde Kutsal Bayraktar'ın adı 'Yavşak Yavşakoğlu' olarak kaydedildi. Twitter'da @mortifera adlı kullanıcı Kutsal Bayraktar, bu durumu Twitter üzerinden paylaştı.

THY'DEN ÖZÜR

Paylaşım üzerine Twitter'dan Bayraktar'a cevap veren THY, "Sayın Kutsal Bayraktar, talihsiz bir hata sonucunda oluşmuş bu durumu bizim de kabul etmemiz mümkün değildir. Yaptığımız araştırma sonrasında, ilgili personel hakkında idari işlem başlatılmıştır. Özürlerimizin kabulünü tüm içtenliğimiz ile rica ederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Twitter Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

sacmalık:

baska ulkede olsa bu olay amırınden alttakıne kadar sürerler yada tamınatını verıp onderırler. bu bır hata degıl yanlıslık degıl vurdumduymazlık degıl bunun adı kardesım sen kımı şikayet edıyosun sen kımsın . . . demektır. . .

42
4
yanıtYanıtla
ruzgarmobilWeb@haberler.com:

SİMDİDE DUNYANİN EN HİZLİ BUYUYEN HAVA YOLU OLAN TURK HAVA YOLUNA KARALAMA KAMPANYASİ BASLADİ YAZİKLAR OLSUN SİZE NEDİR BU TURK DUSMANLİGİ AMA HEP BOYLEDİR BU İSLER MEYVA VEREN AGAC TASLANİR. KİMSE AMA HİC KİMSE TURKİYENİN GUCLENMESİNE ENGEL OLAMAZ HELE BİR 2023 GELSİN SİZ OZAMAN GORECEK SİNİZ. TURKİYENİN GUCUNU SUNU KİMSE UNUTMASİN TURKİYLE KURDUYLE LAZİYLA ALEVİSİYLE SUNNİSİYLE. DUNYANİN EN GUCLU DEVLETİ. TURKİYEDİR TURK DEVLETİ DUSMANLARİNA ARZ EDİLİR. NE MUTLU TURKUM. DİYENEEEEEEEEEEEEEEE

3
35
yanıtYanıtla
KARALAMA:

Kendisi şikayet mailinde ismini öyle girmiştir. . . Hep THY yi karalama çalışmaları. . . Ülkemizin adını en güzel şekilde duyuran bir şirket var o da THY. . .

9
25
yanıtYanıtla
CesurmobilWeb@haberler.com:

Olayın kaza olduğunu hiç düşündünüz mü Acımasızca eleştirmeyin Anlayana tabiiii......

1
28
yanıtYanıtla
vivlavi:

Yapılabilecek birşey, kim bilir müşteri temsilcisini nasıl çileden çıkardı

5
23
yanıtYanıtla
Murat:

utanç verici. bu çağda bu zihniyet ?????????????????????????

22
2
yanıtYanıtla
şalgam suyu için gençler:

üzerinizde tapu varsa en azından 6 ayda bir kontrol edin hala üzerinizde mi diye! kurumlarda çalışan ''üstün zekalı'' personellerin yaptığı hataları düzeltmek için maddi manevi uğraşmak ve yıpranmak zorunda kalırsınız. . .

24
0
yanıtYanıtla
derdo:

pgs ile ucun bsverin kazik thy yi

19
5
yanıtYanıtla
yasarmobilWeb@haberler.com:

Halkin havayolu halkini soyan havayolu herkese sponsor oldo ve halen oluyorlar ne gerek var yani o kadar para vermeye .... petrol ucuzladi ama bilet fiyatlari inecegine cikiyor. yazik halkin refagi iyi olsa sorun degil ama asgari ucretin belli oldugu ulkede rahatlik yok malesef. KENDI ELIMIZLE CEBIMIZDEN CIKARTTIGIMIZ PARAYI ELIN YABANCILARINA ELIMIZLE VERIYORUZ MALESEF .. ata demirer in dedigi gibi yazik bize.....

18
4
yanıtYanıtla
taykonunahirininseslerimobilWeb@haberler.com:

meeee meeee paralell paralell diye bagiriyorlar.baslarindaki akpli mudur onu bilmiyorlaraksigirlar PARALEL DIYE BISEY YOOOKK MEELEMEYIN BOSUNA

11
9
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title