Haberler

THY'den Sefer İptaline Komik Savunma

Güncelleme:

Türk Hava Yolları'nın Batman'dan İstanbul'a gidecek uçağının havanın açık olmasına rağmen sis nedeniyle seferini iptal etmesi yolcuları isyan ettirdi.

Bugün sabah saatlerinde THY'nin Batman- İstanbul seferini yapacak olan uçağın "yoğun sis" yüzünden iptal edilmesi yolcuları mağdur etti. Yakın saatlerde seferi olan Anadolu Jet ve Pegasus uçaklarının hareket ettiğini gören yolcular tepki gösterince, yetkililerden skandal bir açıklama geldi. Yetkililer Batman'da güneşli bir hava olmasına rağmen seferin sis nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

GÜNEŞLİ HAVADA SİS BAHANESİ

Batman- İstanbul seferini yapan TK 2683 sefer numaralı THY uçağının seferi iptal edildi. Sabah saatlerinde Havaalanı'na gelen yolculara uçuşun Batman'daki sis sebebiyle iptal olduğu söylendi. Batman'da güneşli bir hava varken yolculara yapılan bu açıklama büyük tepki çekti.

"İNSAN ZEKASIYLA DALGA GEÇİLİYOR"

Yolculardan Şevket Demir, İstanbul'da öğretmen olduğunu ve seferin iptal edilmesinin kendisini mağdur ettiğini söyledi. Demir, "Böyle bir havada sis gerekçesiyle uçuşu iptal ettiklerini söylemeleri insan zekasıyla dalga geçmektir." dedi.

Havaalanında Pegasus ve Anadolu Jet uçuşlarını yaparken THY'nin böyle bir karar alması biletli yolcular tarafından büyük tepki çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Pegasus Batman Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

yesemin kala:

Thy seferini iptal ettiyse insanların can güvenliği için etmiştir, bu kadar tepki neden anlamış değilim. Yoksa adamların aksi bir durumda hiçbir çıkarı yok işleri zaten uçmak, sonra herhangi olumsuz bir durum olduğunda hesabını kim verecek

2
5
yanıtYanıtla
muzaffer izci:

Zaten bizim ülkemizde herkes bilir kişi, adamlar para kazanacakları seferi neden iptal etsinler durduk yere, söylenenlere inanmamak bizim ülkemizde adet zaten, thy burada can güvenliğini riske atmak istememiş buda profesyonelce bir yaklaşım

2
3
yanıtYanıtla
BEDRİ KORHAN:

Ben Thy sayesinde bütün dünyayı gezdim, çok iyi fırsatlar sunuyorlar. Böyle haberleri görünce gerçekten çok şaşırıyorum durduk yere iptal yapacak bir şirket değil. Dünyada bile sayılı markalardan biri.

3
1
yanıtYanıtla
Bircan LEMİR:

Asıl komik olan bu başlık bence. Durduk yere neden iptal edilsin, başka bir nedeni olsa onun da açıklamasını yaparlardı. Sonuçta teknik arıza vs. bunlar da olası şeyler. Thy gibi şirketler bu kadar büyümelerini müşterilerine verdikleri değere borçlular. Sanmıyorum böyle bir şeyi keyfi yapacaklarını bölgesel de olsa illa ki sis vardır. Hayırlı günler.

3
1
yanıtYanıtla
turkiyenin halimobilWeb@haberler.com:

Simdi arkadaslar cok yanlis dusuncedesiniz. Thy eger hava sisli oldugunu yazmişsa haksizdir. Fakat hava gayet iyidi sis falanda yoktu neden diger ucaklar kalkti o zman . Thy ne zarar edecek Allah askina diyorsunuz adam kasten yapmamis peki adam ne kadar zarar edebilirki devlet bu. Kac tane ucagi var peki hi 1 seferdenmi zarar edecek diger ucuslardan bunun fiyatini cikarir hic skinti degil. Ezo ebru hanim belliki sizde disardan duydugunuz laflari gelip sosyal medyalarda paylasiyorsunuz bi kac sozle bi yere varilmaz

0
0
yanıtYanıtla
emragh.:

allah belanızı versinb lan sizin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title