Haberler

THY'den Saraybosna Uçuşlarında İndirim Kampanyası

Güncelleme:

THY, "online" bilet alacak yolcularını, 27 Ağustos 26 Ekim tarihlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı seferlerde, Saraybosna'ya gidiş dönüş 99 avrodan uçuracak.

Türk Hava Yolları (THY), 26 Ekim'e kadar "online" bilet alacak yolcularını, 27 Ağustos-26 Ekim tarihlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı seferlerde, Saraybosna'ya gidiş-dönüş 99 avrodan uçuracak.

Konuya ilişkin açıklamaya göre, "dünyanın sayıca en fazla enternasyonal noktasına uçan" THY, Avrupa'da Türk izlerinin en yoğun hissedildiği başkent olan Saraybosna'ya başlattığı yeni uçuş kampanyası ile gidiş-dönüş her şey dahil 99 avroya uçuruyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 26 Ekim'e kadar yapacakları biletleme işlemi ile uçuşlarını 27 Ağustos-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirebilecekler.

Yolcular, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vizesiz giriş yapabildikleri Saraybosna'ya gidiş-dönüş her şey dahil 99 avro tutarındaki biletleri, THY'nin resmi internet sitesinden alabilecekler. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Yolları Saraybosna Gökçen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title