Haberler

THY'den Şampiyonlar Ligi'ne 3 Yıl İçin 150 Milyon Euro!

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi ile üç yıllık anlaşma kararı alan Türk Hava Yolları'nın bu sponsorluğunun, 150 milyon euro değerinde olduğu ortaya çıktı.

Türk Hava Yolları'nın UEFA Şampiyonlar Ligi'ne yapacağı sponsorluğun bedeli ortaya çıktı.

3 YILLIK SPONSORLUK

Türk Hava Yolları'ndan geçtiğimiz günlerde KAP'a yapılan açıklamada "Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, Ortaklığımızın global marka bilinirliğinin ve marka algısının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla dünyanın en çok takip edilen ve en prestijli liglerinden biri olarak kabul edilen UEFA Şampiyonlar Ligi'ne "UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Resmi Havayolu Sponsoru" sıfatı ile üç yıl süre ile sponsor olunmasına karar verilmiştir. Henüz bir anlaşma imzalanmamış olup Yönetim Kurulumuzun ilgi kararı çerçevesinde karşılıklı görüşmelere başlanacaktır" denilmişti.

3 YIL İÇİN 150 MİLYON EURO

Inside World Football internet sitesi, THY'nin meblağ konusunda bir bildirimde bulunmadığını hatırlatarak üç yıllık anlaşmanın yaklaşık bedelini hesapladı. Şampiyonlar Ligi'nin mevcut sponsorluk anlaşmalarına dikkat çeken site, bunların sezonluk ücretinin 55 ila 65 milyon euro arasında olduğunun altını çizdi. Türk Hava Yolları'nın yapacağı üç yıllık anlaşmanın bedelinin 150 milyon euro olacağı belirtildi.

Devler Ligi'nin hali hazırdaki sponsorları arasında Heineken, Gazprom, Nissan, Playstation, Unicredit ve Mastercard bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Türk Hava Yolları Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

uyanın Artık %52 Mobil-IOS:

Bu kadar aç yatan insan varken, Verdiğimiz vergilerle adamlar reklam yapıyor haram olsun .

11
15
yanıtYanıtla
KapakMobil-IOS:

Yüzde 50 nin oyuyla yüzde 100ün Parasını yiyin efendiler. Zehir zıkkım olsun hakkımız

12
11
yanıtYanıtla
erzurummobilWeb@haberler.com:

Çok saçmalıyorsunuz bunun adı reklam küçük düşünen insanların sözleri bu yorumlar

12
5
yanıtYanıtla
Hedef 2023Mobil-IOS:

Süper bir anlaşma 150 milyon euro 3 yıllığına getirisi 5 kat olacaktır..ülke kazanacak.

7
9
yanıtYanıtla
harbi olunmobilWeb@haberler.com:

150 milyonu turkiye ligi takimlarina versenize madem o kadar paraniz varda bizim takimlar sponsor bulamazken madridin Barcelona nin lokmayi goturdugu lige parayi basiyorsunuz ayiptir ya

9
3
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Garibanin parasini kafirlere yediriyorlar. Yaziklar olsun.

3
6
yanıtYanıtla
otomasyonMobil-IOS:

THY SON YILLARDA DÜNYADA VE AVRUPADA BU KADAR NAM SALDIĞINA GÖRE GİTTİĞİ YOL DOĞRU YOLDUR.EMİNİM KI BU ADIMLAR 'KAZ GELECEK YERDEN TAVUK ESİRGENMEZ' MANTIĞIYLA ATILIYOR.BİZE DÜŞEN GÖĞSÜMÜZÜ VE AYYILDIZMIZI GÖKLERE KALDIRAN THY ILE ONUR VE GURUR DUYMAK OLMALIDIR...

4
5
yanıtYanıtla
gfbmobilWeb@haberler.com:

atatürkü her defasında diline dolayan yobazlar haddinizi bilin

7
1
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Yakışır bize cok zengin bir ülke oldugumuz icin halkımız cok nezih yüksek standartlarda bir yasam sürüyor sıkıntı yok

3
5
yanıtYanıtla
DelidoluMobil-IOS:

Bu yaz sezonunda thy milleti kaz gibi yolacak sampiyonlar ligine 150milyon hazirlamasi lazim bizde ovunelim turk hava yollari milli ucagimiz diye sayin temel kotil bey su yabancilari dusundugunuz kadar turkiye cumhuriyeti vatandaslarinida dusunun ve onlara hainlik yapmayin

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title