Haberler

Kaldırımda Yürürken Araba Çarpan THY Hostesi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Türk Hava Yolları'nda kabin amiri olarak görev yapan Fatma Hülya Dobur, kaldırımda yürüdüğü sırada kontrolden çıkan bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Türk hava Yolları'nda (THY) kabin amiri olarak görev yapan Fatma Hülya Dobur (30) dün İstanbul'da öğle saatlerinde kaldırımda yürüdüğü sırada kontrolden çıkan bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

2 AĞACI DEVİRDİ, HOSTESİN CANINI ALDI

Halkalı Atakent Acıbadem Hastanesi önünde kaldırımda yürüyen Dobur'a aşırı hızlı olduğu iddiasıyla kontrolden çıkarak kaldırıma çıkan ve iki ağacı deviren otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan Dobur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Ailesi tarafından memleketi Osmaniye'ye götürülen Dobur cenazesi bugün Yenimahalle Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Sakarcalık Köyü Mezarlığı'na toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Türk Hava Yolları İstanbul Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Ağaçkakakn:

ülkenin yüzde 20''si medeni, diğer yüzde 80''i bildiğin öküz. İşte bu öküz kısmın sorumsuzlukları ve cehaleti yüzünden o yüzde 20''lik medeni kesim zarar görüyor. Her ne kadar demokratik ülkeyiz, şuyuz buyuz diyen iki yüzlü politikacılara sahip olsak ta; tüm dünya bizi medeniyet konusunda 3. dünya ülkesi olarak kabul ediyor.

23
1
yanıtYanıtla
Zulfu Yuksel:

Fatma Hulya hanim da zamanin da baya bir can almis gibi bakiyor ..! ..

1
23
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

sehir icinde rally yapiyorlar sonrada kontrolden cikti ne demek ya kontrolden cikti sigara icerler ayni anda telefon ve kizlara bakarlar bence katil organlarini alin

22
0
yanıtYanıtla
sivasspor:

Allah rahmet eylesin.ailesine sauber versin, şimdi bizim malum Adaletsiz yargı .Bu katil şimarik pice en fazla 3-5 sene verir katili tek rar saliverirler.

20
1
yanıtYanıtla
REZÎLLER:

REZIL VE SORUMSUZ BÎR TOPLUMUZ. HALA ILKEL VE BENCÎLLEKTE BÎRÎNCÎYÎZ.

20
0
yanıtYanıtla
Dersimli:

Ölümlü dünya sırası gelen gidecek, herkes ölecek birgün. Ama şuda bir gerçek ki Türkiye ucuz ölümler ülkesi. Mekanı cennet olsun...

18
0
yanıtYanıtla
BABAHAKKI:

Yemin ediyorum ülkemiz öyle bi hale geldiki yol kenarlarından, apartman altlarından yürürken korkuyor insan. Geçen bir arkadaşım bir apartmanın altından geçerken kafasına dolu poşet düştü, içinde ne ararsan varmış. Kafası yarılmış. Allahtan bişeyi yok iyi.

14
0
yanıtYanıtla
ERCAN ER:

DÜNYA HAYATI BU. HİÇ KİMSENİN YARINA CIKMAYA GARANTISI YOK

8
1
yanıtYanıtla
GÜÇ VE ONURMobil-IOS:

Mekanı cennet olsun

9
0
yanıtYanıtla
AlbatrosMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin kendini bilmez bir sürücü genç yaşta bir hayatı bitirdi.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title