Haberler

Thy, Avea ile Discover İstanbul Mobil Uygulamasına İmza Attı

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile İstanbul hakkında doğru ve güncel bilgiye en kolay erişimi sağlamayı hedefleyen "Discover Istanbul" mobil uygulamasına imza attı.

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile İstanbul hakkında doğru ve güncel bilgiye en kolay erişimi sağlamayı hedefleyen "Discover Istanbul" mobil uygulamasına imza attı.

Avea açıklamasına göre, Avea ile Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre bu yıl dahil olmak üzere art arda 4. kez Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçilen ve dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi THY, İstanbul ziyaretçilerine özel bir mobil uygulamayı hayata geçirdi.

Avea ana sponsorluğunda, İstanbul'u tanıtan ve dünya çapında şu ana kadar yapılmış en geniş çaplı mobil uygulama olan "Discover Istanbul", sadece yerli ve yabancı turistlerin değil, İstanbul'da yaşayanların da faydalanabileceği bir uygulama olarak tüm iOS ve Andorid kullanıcılarıyla buluştu.

Altyapısı ve içeriğiyle İstanbul hakkında doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamak üzere tasarlarlanan Discover Istanbul, İstanbul'da gezilecek yerlerden güncel kültürel haberlere, hediye, yemek, alışveriş, araç kiralama ve eğlence seçeneklerinden toplu taşıma araçlarının kullanımına kadar içeriği İngilizce ve Türkçe dil seçenekleriyle sunuyor.

Uygulamada en cazip eğlence mekanları önerileriyle araç kiralama hizmeti, İstanbul'un en merkezi yerlerinde bulunan otel önerileri ve kullanıcı yorumları da bir arada yer alıyor. Kullanıcılar, offline kullanım imkanıyla deneyimi kesintisiz ve masrafsız olarak yaşarken, düzenli güncellemelerle her zaman doğru bilgilere ulaşabilecek.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, THY'nin dünyada en çok ülkeye uçan hava yolu olarak İstanbul merkezine önem ve İstanbul'un tanıtımlarına destek vererek buraya gelenlere ayrıcalık sunduğunu ifade etti.

Ortaklığın, Istanbul Shopping Fest, Istanbul Airshow gibi sponsorluklar ve Touristanbul gibi İstanbul'u destekleyici çalışmalarla İstanbul için hizmet vermeyi sürdürdüğünü belirten Olmuştur, "Avea ile imza attığımız Discover İstanbul uygulamasıyla güzel şehrimizin tanıtımına yeni bir boyut getirdiğimizi düşünüyorum." dedi.

Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül ise Türkiye'nin en yenilikçi mobil operatörü olarak daima kullanıcıların hayatını kolaylaştırdıklarını belirterek, ziyaretçilerin, Discover İstanbul uygulamasıyla İstanbul'u daha yakından tanıma fırsatı bulacağını kaydetti.

Dünyanın en büyük medeniyetlerine ev sahipliği yapan İstanbul gibi bir şehir için böylesi bir uygulamaya THY ile imza atmaktan dolayı ayrıca mutlu olduklarını vurgulayan Yurdagül, "Yerli ve yabancı ziyaretçilerin A'dan Z'ye tüm sorularının cevaplarını Discover İstanbul'da bulacaklarına inanıyoruz" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Yolları Avea Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title