Haberler

Thof İl Temsilcileri ve Bölge Koordinatörleri Toplantısı

THOF Başkanı Ozanoğlu: "Hep birlikte yapacağımız çalışmalarla, bize emanet olan halk oyunlarımızı, kültürümüzü daha ileriye götüreceğimizden hiç kuşkumuz yok"

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, "Hep birlikte yapacağımız çalışmalarla, bize emanet olan halk oyunlarımızı, kültürümüzü daha ileriye götüreceğimizden hiç kuşkumuz yok" dedi.

Ozanoğlu, bir otelde düzenlenen İl Temsilcileri ve Bölge Koordinatörleri Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, bu yıl halk oyunları adına başarılı çalışmalar yapılmasını diledi.

Federasyonun çeşitli kademelerinde çalışan herkesin bir yarışın içine girdiğini ifade eden Ozanoğlu, "Hep birlikte yapacağımız çalışmalarla bize emanet olan halk oyunlarımızı, kültürümüzü daha ileriye götüreceğimizden hiç kuşkumuz yok" dedi.

Halk oyunlarının genele yayılmasını sağlamak için çalıştıklarını vurgulayan Ozanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu branşı, saygınlığı yüksek bir branş olarak nasıl daha iyi yerlere taşıyabiliriz, hepimiz kendi illerimizi nasıl daha yukarıya taşıyıp, kulüp ve lisanslı sporcu sayısını artırabiliriz bunun çaresine bakmalıyız. Derdimiz halk oyunlarımızı daha geniş kitlelere ulaştırabilmek olmalıdır."

Başkan Ozanoğlu'nun konuşmasının ardından, başkan danışmanları, yönetim kurulu üyeleri, merkez yönetim kurulu üyeleri, komite başkanları, bölge koordinatörleri ve il temsilcileri tanıtıldı. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title