Haberler

Thk Genel Başkanı Atılgan Geçen Sene Derilerin Bir Çoğu Heba Oldu

Dha ANKARA - THK Genel Başkanı Atılgan: Geçen sene derilerin bir çoğu heba oldu"Kurban derilerini mutlaka makbuz karşılığı verin"Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Kürşat Atılgan, geçen yıl havaların çok sıcak gitmesi sonucu kurban derilerinin birçoğunun heba olduğunu belirterek, "Türkiye çapında 430 şubeleri ile derileri heder etmeden işleyicilere ulaştırmak için organize olduk. Geçen sene havalar çok sıcak olduğu için derilerin birçoğu heba oldu.

Dha ANKARA - THK Genel Başkanı Atılgan: Geçen sene derilerin bir çoğu heba oldu

"Kurban derilerini mutlaka makbuz karşılığı verin"

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Kürşat Atılgan, geçen yıl havaların çok sıcak gitmesi sonucu kurban derilerinin birçoğunun heba olduğunu belirterek, "Türkiye çapında 430 şubeleri ile derileri heder etmeden işleyicilere ulaştırmak için organize olduk. Geçen sene havalar çok sıcak olduğu için derilerin birçoğu heba oldu. Kurban derilerini mutlaka makbuz karşılığı verin" uyarısında bulundu.

THK Başkanı Kürşat Atılgan yaklaşan kurban bayramı öncesinde makamında bir basın toplantısı yaptı. Atılgan, dinimizin önemli vecibelerinden biri olan Kurban Bayramı'na milletimizin çok önem verdiğini belirtirken, imkanı olan veya olmayan herkesin kurban kesmek için önem gösterdiğini söyledi. Atılgan, "Kesilen kurbanın et kısmının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için birçok organizasyon var. İnşallah gelecek sene biz o organizasyonları yapmak için çeşitli şehirlerde çalışmalarımıza başladık. Çok uzun yıllardır yaptığımız 2013 yılına kadar deri toplama faaliyetlerinin kanun ile yetki olan kurum THK idi. 2013 yılından sonra artık bütün dernekler ve gruplar deri toplama faaliyetlerini yürütmektedirler. Geçen sene havalar çok sıcak olduğu için derilerin birçoğu heba oldu. Derilerin hemen çok hızlı bir şekilde toplanması gerekiyor. THK, Türkiye çapında 430 şubesi ile derileri heder etmeden işleyicilere ulaştırmak için organize oldu. Bütün şubelerimizde ihaleler yapıldı. Derilerin toplanıp uygun bir şekilde toplanıp uygun bir şekilde işleyicilere ulaştırılması için bütün teşkilatımız Pazartesi gününden itibaren hazır ve bu işi yapacaklar" dedi.

"DERİLERİ TOPLAYIP, BUNDAN ELDE ETTİKLERİ PARA İLE ÜLKENİN ALEHİNE KULLANIYORLAR"

Kürşat Atılgan, "Bölücü örgüt de, paralel devlet yapılanması da birçok ülkenin birliğine, bütünlüğüne karşı olan gruplar da derileri toplayıp, bundan elde ettikleri para ile ülkenin alehine kullanıyorlar. Dolayısıyla mutlaka makbuz karşılığı versinler, verdikleri kurumun da ne olduğunu, ne iş yaptığını mutlaka kontrol ederek versinler. Vatandaşlarımızın kurban bayramını kutluyoruz. İnşallah hayırlı bir kurban bayramı geçirir halkımız" dedi. Atılgan, kurban derisi hakkında vatandaşlara hitaben yaptığı uyarıda ise, gelen görevlilerden makbuz istemelerini, geçici yetki belgesi sorulup, kontrol edilmesini, THK'na bağışlanması halinde ise deri toplama araçlarının THK logolu olmasına dikkat etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kürşat Atılgan Türkiye Dha Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title