Haberler

Thk, 7 Bin Adet Küçükbaş, 2 Bin 500 Kilogram Büyükbaş Deri Topladı

Korkuteli'de Kurban Bayramı'nda Türk Hava Kurumu (THK), ilçe merkezi ve ilçeye bağlı mahallelerden 7 bin adet küçükbaş ve 2 bin 500 kilogram büyükbaş kurban derisi topladı.

Türk Hava Kurumu Kurban Bayramı'nda da boş durmadı. Korkuteli Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Mehmet Karaca yaptığı açıklamada, bu yıl bayram süresi içerisinde 30 personelle çalıştıklarını ifade ederek, "Ekiplerimiz bayram süresince sürekli olarak çalıştılar. Kurban kesen vatandaşlarımız ilçemiz merkezinde mahallelerdeki kesilen derilerini şubemize bağışladılar. Bu yıl 7 bin adet küçükbaş ve 2 bin 500 kilogram büyükbaş kurban derisi topladık. Kurban derilerini deri ihalesini alan firmalara teslim işlemleri yapıldı. Ben kurumumuza kurban derisi bağışında bulunan tüm mahalle muhtarlarıyla bizlere araç ve personel desteği sağlayan Belediye Başkanı Hasan Gökce'ye ve tüm ilçe halkına yardımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Korkuteli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title