Haberler

    The Interview Pek Beğenilmedi

    Onca fırtınanın ardından beklentiler boşa mı çıktı?

    Mahmut Saral - -

    Son günlerin en popüler filmi The Interview, bekleneni verememişe benziyor. Kuzey Kore liderine düzenlenen bir suikastı konu alan komedi türündeki film, Kuzey Kore'nin tepkisini çekmiş, Guardian of Peace isimli grubun tehditleri neticesinde de sinemada gösterime sokulmamıştı. Daha sonra gelen bilgilerde ise, Noel döneminde filmin Amerika ve Kanada'daki bazı sinemalarda gösterime gireceği, ek olarak birçok online servis üzerinden de filmin izleyicilerle buluşturulacağı yönündeydi.


    Şu an filmi izlemek istiyorsanız Google Play Store'dan Torrent'e kadar (ne kadar güvenli, tartışılır)birçok seçeneğiniz bulunuyor. Yaşanan tüm bu karmaşa sebebiyle bir anda popülaritesi tavan yapan film, haliyle milyonlarca kişi tarafından merak ediliyordu. İlk gelen Torrent indirme rakamları da The Interview'ın ne denli beklendiğini kanıtlıyordu. Ancak film, beklentilerin altında kalmaktan kurtulamadı.


    Öncelikle türü "komedi" olan film, izleyicisini güldürmeyi başaramıyor. Twitter ve Facebook başta olmak üzere birçok platformda bu tarz yorumlar mevcut. Filmdeki esprilerin başarılı olmadığı, birçok yere gönderme yapıldığı ancak bunların da başarılı olmadığı düşünülüyor. Beğenilmeyen bir diğer unsur ise, başrolde yer alan oyuncular ve filmdeki performansları.


    Hatırlarsanız izleyiciler, gösterimi iptal edildiği için The Interview'a sahip çıkmış ve IMDB'deki puanını 10'a yükseltmişti. Tabii ki amaç, filmin gösterime girmesini sağlamak ve kısıtlanmanın ortadan kalkmasıydı. Şimdi film yayında ve hemen herkes izleyebiliyor. IMDB'ye tekrar girip baktığımızda ise, filmin puanının 7,7'ye düştüğünü görüyoruz. Filmin Metacritic'teki puanı da 100 üzerinden 51.


    Siz bu filmi izlediniz mi?



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri The Interview Mahmut Saral Kuzey Kore Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title