Haberler

'The Dr. Oz Show' Home TV'de Başlıyor

Dört Emmy ödüllü 'The Dr. Oz Show' beşinci sezonuyla Home TV'de başlıyor

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz'ün dört Emmy ödüllü programı 'The Dr. Oz Show' beşinci sezonu ile 23 Eylül'de Home TV'de yayınlanmaya devam ediyor. Yeni sezonunda eğlenceli bir hayat konsepti üzerinden ilerleyecek olan Dr. Mehmet Öz, sağlıklı yaşamın sırlarına dair önemli bilgiler vermeye de devam edecek

Türkiye'nin ilk yemek, dekorasyon ve yaşam kanalı Home TV'de yayınlanan dört Emmy ödüllü 'The Dr. Oz Show' beşinci sezonu ile 23 Eylül Pazartesi günü Türk izleyicisi ile buluşuyor. Hafta içi her gün 13.00 ve o günün tekrar yayını 19.00'da yayınlanacak olan programda Dr. Mehmet Öz, geçen sezonların aksine bu sene eğlencenin ağırlıkta olacağı içerikle izleyici ile buluşuyor.

Beşinci sezonun, bugüne kadarki en eğlenceli sezon olacağını dile getiren Dr. Mehmet Öz, kahkaha atmanın en iyi ilaç olduğunu da belirtiyor. Yeni dönemi eğlenceli ve farklı konseptle karşılayan 'The Dr. Oz Show' bu sezon programın konularının belirlenmesinde seyircilerin de sosyal medya üzerinden söz sahibi olmalarını sağlıyor.

The Dr. Oz Show, yeni dönemde farklı uygulamalarla stüdyodaki misafirleri de programa dahil ederek, izleyicilere daha interaktif bir program sunmayı hedefliyor. Dr. Öz, yeni sezonda her programda bir izleyicisini 'Günün Talihlisi' seçerek bu kişiye sağlık değerlerini daha iyi bir seviyeye getirme konusunda rehberlik edecek. 'Doğruluk Ekranı' uygulaması ile ise seyircilerin vücutlarında neler olup bittiğini gözler önüne serecek. Kişinin kan değerlerinden, kilosuna kadar sağlığı ile ilgili tüm rakamlar bu ekranda olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title