Haberler

Tgf Genel Başkanı Karaca'dan Ogc'ye Ziyaret

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'ni (OGC) ziyaret etti.

Beraberinde TGF Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İbrahim Erdoğan ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Yılmaz Karaca, TGF'nun genel kurulu öncesi ziyaretlerde bulunduğunu bildirdi. Osmaniye'de sıcak ve samimi bir karşılama olmasından mutlu olduğunu ifade eden Karaca, "Bundan dolayı sayın başkanımız Gökhan Erkmen ve sizlere çok teşekkür ederim. Bizler böyle birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz zaman daha güçlü oluruz. Ancak maalesef bizim içimizde de bölünmeler oluyor. Bu sadece Osmaniye'de olan bir şey değil. Diğer illerimizde de maalesef var. Fakat meslektaşlarımız birlik beraberlik içinde çalışmalıdır. Bu şekilde daha güçlü oluruz. Fakat bazı meslektaşlarımız bunu etiket olarak kullanmak için cemiyet kuruyorlar. Bizim güçlü olmamızı istemeyenler de bunu destekliyorlar. Bu konuda bizler elimizden geleni yapıyoruz. Son olarak bunu Niğde'de gerçekleştirdik. Daha önce bazı illerde de gerçekleştirdik. Bizim meslekte güçlü olmamız için birlik içinde olmamız lazım" dedi.

Son zamanlarda terörü kınamak bahanesiyle bazı basın kuruluşlarına yapılan saldırıları da kınayan Yılmaz Karaca, "Biz yanlışın her türlü karşısında olmalıyız. Çünkü bizim siyasetle işimiz olmamalı. Cemiyetler de siyaset yapmamalı. Bunu yaparsak mesleğimize ihanet etmiş oluruz" şeklinde konuştu.

Osmaniye'nin adını Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu ile de duyurduğunu ifade eden Karaca, "Bu konuda Menderes Demir Beyi tebrik ediyorum. Biz de her konuda kendisine destek verdik. Bundan sonra da vereceğiz. Türk Dünyası Gazeteciler Şurası'nın 1. ve 2.'sini düzenledik. Şimdi 3.'sünü de düzenleyeceğiz inşallah. Ayrıca biz TGF olarak Türk Kadın Gazeteciler Şurası da düzenleyeceğiz. Kadın gazetecilerimizi bir araya getireceğiz" diye konuştu.

Ziyarete katılan TGF Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İbrahim Erdoğan da Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'nin yapılanmasını güçlü bulduklarını belirterek, "Meslektaşlarımız tek çatı altında birlik beraberlik içinde olmalı. Parçalanmamız bizleri yönetenlerin işine geliyor. Çünkü medya çok büyük bir güçtür. Bu gücü karşılarında görmemek için bölünmüşlük işlerine geliyor. Bizler bu oyuna gelmemeliyiz" dedi.

Ziyaretin sonunda Genel Başkan Yılmaz Karaca, OGC Başkanı Gökhan Erkmen'e ziyaretinin anısına TGF'nin plaketini takdim etti. Başkan Erkmen de ziyaretten dolayı Karaca ve Erdoğan'a teşekkür etti. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yılmaz Karaca Osmaniye Tgf Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title