Haberler

TFF - Ülker Futbol Köyleri Projesi Elçisi Emre Aşık Oldu

Güncelleme:

"Çocuklar İçin Futbol" sloganıyla düzenlenen TFF Ülker Futbol Köyleri Projesi'nin elçisi eski milli futbolcu Emre Aşık oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Yıldız Holding'in ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen ve "Çocuklar İçin Futbol" sloganıyla düzenlenen TFF-Ülker Futbol Köyleri Projesi'nin elçisi, 19 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı Antrenörü olan eski milli futbolcu Emre Aşık oldu.

Organizasyondan yapılan açıklamada, Türkiye'yi, 5 yıldız alarak Grassroots'ta (Herkes İçin Futbol) UEFA'nın en hızlı gelişen ülkelerinden biri yapan projenin elçisi olarak Emre Aşık'ın belirlendiği kaydedildi.

Bu köylere genç milli takımların yetenek havuzu olarak baktıklarını aktaran Emre Aşık'ın, "Almanya, Danimarka gibi ülkelerde çok başarılı örneklerini gördüğümüz proje, Türkiye'de de her yıl biraz daha gelişiyor. Sadece Futbol Köyleri'nden 80 gencin milli takımlara seçilmesi, bu projenin ne kadar doğru kurgulandığının işareti" ifadelerini kullandığı paylaşıldı.

Bu yıl sekizinci kez kapılarını açan organizasyonun, bu yıl 2 etap halinde, 8 şehirde (Isparta, Erzurum, Nevşehir, Sakarya, Sinop, İzmir, Elazığ, Balıkesir) düzenlendiği, 3 kız ve 7 erkek olmak üzere toplam 10 futbol köyünde 400 oyuncunun ağırlandığı aktarıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Yıldız Holding Emre Aşık Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title