Haberler

Tff Tahkim Kurulu Kararları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Medical Park Antalyaspor'un Çek oyuncusu Milan Baros'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen cezaları onadı.

Yapılan açıklamada, Baros'a, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniye PFDK tarafından verilen 3 maç men ve 13 bin lira para cezalarıyla ilgili olarak yapılan itirazın görüşüldüğü kaydedildi.

Kulübün duruşmalı toplantı talebinin reddedildiği, Baros'a verilen cezaların ise onandığı belirtilirken, yaptırımın ertelenmesi isteğinin de yine reddedildiği ifade edildi.

Öte yandan, PTT 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun futbolcusu Murat Ceylan'a, PFDK tarafından ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle verilen 3 maç men ve 19 bin 500 lira para cezasında ise indirime gidildi. Müsabaka görüntülerini içeren CD'nin izlenmesi suretiyle yapılan müzakere neticesinde, eylemin oluş şekli ve ağırlığı dikkate alınarak, Murat Ceylan'ın cezasının 2 maç men ile 13 bin lira şeklinde değiştirilerek onandığı belirtildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Milan Baros Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title