Haberler

TFF: Seyrantepe Metrosu 19:15'e Kadar Çalışmayacak

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye - Kazakistan maçının oynanacağı TT Arena Stadı'na giden metronun, saat 19:15'ten sonra kullanıma açılacağını duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu, resmi Twitter hesabından bu akşam oynanacak Kazakistan maçıyla ilgili ulaşım bilgilerini paylaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu, metro hattında inşaat çalışmaları olan İstanbul Seyrantepe metrosuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yayınladı. Açıklamada saat 19.15'e kadar metronun çalışmayacağı belirtildi.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

"Seyrantepe Metro İstasyonu yapılan inşaat çalışmaları nedeniyle kapalıdır. Metro çalışmamaktadır. Sanayi Mah. ile stat arasında İETT tarafından kapasitesi artırılmış şekilde ring servis yapılacaktır. Seyrantepe Metro İstasyonu tüneli saat 19:15'ten itibaren yaya ulaşımına açılacaktır. Stadyuma ayrıca ana giriş olarak kullanılan Güney tarafından da giriş yapılabilecektir."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kazakistan İstanbul Twitter Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title