Haberler

Tff İl Temsilcisi Sincik Atatürk Stadını Denetledi

Türkiye Futbol Federasyonu Adıyaman İl Temsilcisi Alican Çelik, Sincik Atatürk Stadı’nı denetleyerek eksiklerini tespit etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Adıyaman İl Temsilcisi Alican Çelik, Sincik Atatürk Stadı'nı denetleyerek eksiklerini tespit etti.

Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü yöneticilerinin de eşlik ettiği Alican Çelik, Atatürk stadında bazı eksiklikler olduğunu belirterek, "Stadın etrafında bulunan tel örgünün yükseltilmesi gerekiyor. Saha kenarındaki beton duvarın sporcular için tehlike arz etdiyor, bu beton duvarların mutlaka kaplanması gerekiyor. Saha içerisindeki yedek kulübeleri saha dışına çıkartılmalıdır, sahada ışıklandırma yapılmalıdır. Tribüne yeni koltuklar takılmış, ancak seyircilerin yazın güneşten, kışın kar ve yağmurdan korunmaları için tribünün üzerinin kapatılması gerekiyor. Tespit ettiğimiz bu eksiklikleri hazırlayacağımız bir raporla ilgili yerlere bildireceğiz. Sincik ilçemizi spor alanında yaşana bilir bir hale getireceğiz" dedi.

Alican Çelik ve beraberindekiler daha sonra göreve yeni başlayan Sincik Kaymakamı Zafer Sağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, ilçedeki Spor tesisinin eksiklikleri hakkında bilgi verip, eksikliklerin giderilmesi hususunda desteğini istedi.

Kaymakam Sağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçede faaliyet gösteren spor kulübü ve spor tesisleri için kaymakamlık olarak üzerlerine düşen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alican Çelik Adıyaman Sincik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title