Haberler

TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Koşar -

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Süper Kupa maçının oynanacağı 25 Ağustos Pazartesi günü, Manisa 19 Mayıs Stadı çevresinde bilet satılamayacağını, emniyet birimlerinin biletsiz kimseyi stadyuma yaklaştırmayacağını bildirdi.

Koşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 gün önce İstanbul'dan Manisa'ya gelen profesyonel ekip tarafından Süper Kupa maçı hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

İzmir'de son 800 biletin bugün satıldığını belirten Koşar, "Maçın oynanacağı gün hiçbir şekilde stadyum çevresinde bilet satılamayacak. Emniyet birimlerimiz biletsiz hiç kimseyi, kesinlikle stadyum çevresine dahi sokmayacak. Herkes TC kimlik numarası ve adının yazılı olduğu biletle maça gelecek. İlk defa Manisa'da oynanan Süper Kupa maçını rahatlıkla izleme imkanı bulacak. Güvenlik birimlerimiz bütün çalışmalarını tamamladı" diye konuştu.

Koşar, maç günü TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve bütün ekibinin Manisa'da olacağını, kentin birçok milletvekilini de ağırlayacağını sözlerine ekledi.

- Stat maça hazır

Manisaspor Basın Sözcüsü Tarkan Kayhan ise Manisa 19 Mayıs Stadı'nın maça hazırlandığını ve mevsimsel bakımının yapıldığını ifade etti.

Saha zemininde herhangi bir bozukluğun olmadığını vurgulayan Kayhan, "Gerekli çalışmalar yapılıyor. Pazartesi günü oynanacak Süper Kupa maçı için yeteri kadar düzgün bir zemin var" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Fenerbahçe 19 Mayıs Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title