Haberler

Tff Futsal Ligi Finalleri

Diyarbakır Alipaşaspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futsal Ligi finalleri için gün sayıyor.

Diyarbakır Alipaşaspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futsal Ligi finalleri için gün sayıyor.

Alipaşaspor Teknik Direktörü Sezai Şenci, TFF Futsal Ligi finallerinin 24-29 Mayıs tarihleri arasında Bursa'daki Nilüfer Spor Salonu'nda yapılacağını söyledi.

Şenci, Türkiye'nin en iyi 8 takımının yer alacağı finallerde takımların 4'erli iki grup halinde mücadele edeceğini ve müsabakaların tek devreli lig usulüne göre oynanacağını belirtti.

Maçların sonunda gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımların yarı finalde yer alma hakkı elde edeceğini kaydeden Şenci, "Türkiye finalleri için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz şampiyonluk elde etmektir. Ama en az ilk üçe girmek istiyoruz. Bu nedenle hazırlıklarımızı çok sıkı bir şekilde sürdürüyoruz." dedi.

Türkiye finalleri için gün saydıklarını belirten Şenci, şunları dile getirdi:

"Gruplar 23 Mayıs'ta Nilüfer Spor Salonu'nda çekilecek kuralar sonucunda belirlenecek. Bizim için rakibimizin kim olduğu önemli değil. Önemli olan ilk önce grupları ilk iki sırada tamamlamaktır. Grup maçları 24-25-26 Mayıs tarihlerinde tamamlanacak. 28 Mayıs'ta yarı final, 29 Mayıs'ta ise üçüncülük ve final maçları yapılacak. Şampiyon takım UEFA Futsal Cup'ta Türkiye'yi temsil etme hakkını elde edecek. İnşallah bu onura biz ulaşırız."

Şenci, 2016 TFF Futsal Ligi finallerinde yer alacak takımların, Karasu Yalıspor, Edremitspor, Seyhan Belediyespor, Hankendi Belediyespor, İstanbul Üniversitesi, Osmanlıspor ve Muhasebe Gençler olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title