Haberler

Tff'den Kararlı Duruş

Daha önce Spor Toto Süper Lig’de ilk devrenin tüm müsabaka programını açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu programın değişmeyeceğini vurguladı.

Daha önce Spor Toto Süper Lig'de ilk devrenin tüm müsabaka programını açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu programın değişmeyeceğini vurguladı.

TFF, bazı kulüplerin maç programı değişikliği beklentileri üzerine, mücbir bir sebep olmadıkça bunun gerçekleşmeyeceğini bildirdi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu, 1 Eylül 2014 Pazartesi günü, tarihinde ilk kez, Spor Toto Süper Lig'de ilk devrenin tüm müsabaka programını kamuoyuyla paylaşmıştı. Kamuoyunda özellikle Avrupa Kupaları'nda mücadele eden kulüplerimizin bazı müsabaka tarihleriyle ilgili değişiklik beklentileri oluştuğunu görmekteyiz. Türkiye Futbol Federasyonu olarak mücbir bir sebep olmadıkça açıklanan maç programına uyulması konusunda kararlı duruşumuzu devam ettireceğimizi bir kez daha vurgulamak isteriz. Federasyonumuz tüm kulüplerimize eşit yakınlıkta olup planlama sürecinde her kulübümüze eşit oranda dinlenme günü ayarlamaya özen göstermiştir. Program detaylı bir şekilde incelendiğinde Avrupa Kupaları'nda mücadele eden kulüplerimizin birbirlerine yakın sayılarda dinlenme gününe sahip olduğu görülebilir. (Beşiktaş ve Galatasaray 76 gün, Trabzonspor 78 gün) Kulüplerimizin Avrupa'da oynadıkları müsabakalarda aldıkları her puanın ülke puanımıza olan katkısının bilincindeyiz. Bu vesileyle Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a Avrupa Kupaları'nda oynayacakları grup müsabakalarında sonsuz başarılar dileriz" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title