Haberler

TFF, 7 Kulübün 3 Puanını Sildi

Güncelleme:

TFF, Mali Fair Play Sisteminde eksiklerini tamamlayamayan Bucaspor, Denizlispor, Kahramanmaraşspor, Ankaragücü, Orduspor, Samsunspor ve Tarsus'un 3 puanını sildi.

Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucu eksikliklerini tamamlamaları için ek süreler verilen 7 kulübün ulusal lisans taleplerinin reddedildi ve takımlara puan silme cezası verildi.

3'ER PUANLARI SİLİNDİ

Ceza alan kulüplerden Samsunspor ve Denizlispor PTT 1. Lig'de mücadele ederken geri kalan takımlar Spor Toto 2. Lig'de mücadele ediyorlar. Talimatlar gereği bu kulüplerden 3 puan silinecek. Kulüplerin, TFF Tahkim Kurulu'na itiraz yapma hakları bulunuyor.

Bucaspor, Denizlispor, Kahramanmaraşspor AŞ, MKE Ankaragücü, Orduspor, Samsunspor ve Tarsus İdman Yurdu ceza alan kulüpler oldular.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kahramanmaraşspor Ankaragücü Samsunspor Bucaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (13)

Laz zo:

Koca kafanın gücü, . . . . . . . . . . . . . . . Tabi herkesin azizi yok. .

15
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ey tff okatar atil davraniyosan gucun yetiyor sa fb ni buanini silsene YALAKA

7
11
yanıtYanıtla
TURK:

TFF NIN GUCU GARIBANA YETIYOR SAYISIZ SIKE YAPAN VE SIKE YAPA YAPA BUYUYEN 3 BUYUKLERE NEDEN BIRCEZA VEREMIYON TFF CUNKU AYNI DUMENIN SUYUDA ONDAN

17
0
yanıtYanıtla
RIDVAN ŞENAY ÇETİNKAYA:

Başka bir hlt etmessiniz. Yazıklar bolsun sizin gibi federasyona.

7
2
yanıtYanıtla
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN ''LAZMAN'':

beter ol zamzun. . .

2
4
yanıtYanıtla
umut sert:

Ankaragücüne yapılan haksızlıkların sonu yok i. melih gökçek borçlandırdı kulup üzerinden para akladı şimdide federasyon allah sizi bildiği gibi yapsın kim derseki türk futbolunda şaibe yoktur bence koca bir yalan. . . . . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
MARASLI:

TAKIM TUTMAKKADAR SACMA BIR DURUM VARMI NE AKILLA NEDE IZANLA IZAHI OLMAYAN BIR DURUMDUR

3
0
yanıtYanıtla
reis:

bakalım şikeci cincona ne zaman sıra gelecek. . . . sadece ts-gs maçlarındaki şikelr silinse direk küme düşer cincon ve ts

2
1
yanıtYanıtla
FBsk:

Cinconun hakemlerle ve rakip takımın kalecileriyle kazandığı ts,başakşehir, sivas ve akhisar maçlarında aldığı 12 puanın da silinmesi gerekir

2
0
yanıtYanıtla
gsli:

fenevin hakemleri tehtit edipde aldıgı puanlar diyecektin herhalde

yanıt0
yanıt2
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title