Haberler

Eskişehirspor, Sahasında Gaziantepspor'a Patladı: 7-0

Güncelleme:

TFF 1. Ligde 15. hafta tarihi bir maçla kapandı. Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor, sahasında Gaziantepspor'u 7-0 mağlup etti.

Eskişehirspor ile Gaziantepspor, TFF 1. Ligin 15.haftasında karşı karşıya geldi. Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanan maçı Eskişehirspor 7-0 kazandı.

OFOEDU HAT-TRİCK YAPTI

Mücadelede ev sahibi ekibe 3 puanı getiren golleri 21.dakikada penaltıdan Erkan Zengin, 28, 43 ve 74.dakikalarda Chico Ofoedu, 69 ve 76.dakikalarda Fıratcan Üzüm ile 79.dakikada Hasan Hüseyin Acar kaydetti.

Bu sonucun ardından Yücel İldiz ve öğrencileri 18 puana ulaşırken, Gaziantepspor ise 3 puanla son sırada kaldı. Eskişehirspor ligde gelecek hafta Boluspor'a konuk olacak. Gaziantepspor da evinde Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Eskişehirspor Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

ANTEPLİİİ:

olm biz antepliyik tama 7 dene de atsanız adamın kulağını yirik ayık olun

0
14
yanıtYanıtla
scillachi:

haddi kardesim haddi . . . . herkez isine . . .

yanıt3
yanıt1
eski kafa:

Gaziantepspora yazik oldu 3 lige dusuyor bir zamanlar uefa kupasinda romayi lensi deviren takim

4
1
yanıtYanıtla
seyirci:

geçmiş olsun G7

2
1
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

ZATEN TAMI TAMINA 7 (YEDİ) SEFER GEÇİRMİŞLER DAHA NE OLSUN? ADAM OLANA ÇOOK BİLE. . .

yanıt1
yanıt1
MALATYALI:

İYİ OLDU İYİ! ETME BULMA DÜNYASI İŞTE! KURBAN OLDUĞUM ALLAH''IN NE GÜZEL İLAHİ ADALETİ VAR! ZAMANINDA MALATYASPORU KÜMEYE DÜŞÜRDÜKLERİNDE BUNLAR MAÇIN BİTİMİNDE ANTEBİN HAMAMLARI TÜRKÜSÜNÜ ÇALIP SAHADA ZILGIT ATARAK OYNAMIŞLARDI! ŞİMDİ YAPTIKLARININ DAHA BETERİ KENDİ BAŞLARINA GELDİ! O NEDENLE HİÇ Mİ HİİİÇÇÇ ACIMAM! ÇÜNKÜ FAZLASIYLA LAYIKLAR BUNLARI YAŞAMAYA. . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title