Haberler

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı: Mevzu Masa Değil

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki iftar masasının astronomik maliyetini ortaya atan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı eleştirilere cevap verdi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın maliyetleri, hukuki statüsüne ilişkin sürekli dava açan ve son olarak iftar sofrasıyla ilgili iddiasıyla adı "Yalancı Başkana" çıkan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş, "Mevzu masa değil. Fotoğrafın büyüğü önemli. Onu görmek gerekir. Cumhuriyet fabrika ayarlarına geri dönmeli. Bütün sistem bu yapı için tıkanmış durumda" diye konuştu.

"KÖŞK'E DÖNMELİ"

Candan, 23 kitle örgütünün desteği ile yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın AK Parti siyasetinin temsilciliğini yaptığını, elindeki gücü kullandığını belirten Candan, "Adeta mevcut sistemin temsilcisi. Oturduğu yerden çıkması Çankaya Köşkü'ne dönmesi gerekiyor. Cumhuriyetin fabrika ayarlarına geri dönmeli" diye konuştu.

"MEVZU MASA DEĞİL"

Saray'da düzenlenen iftar yemeğinin masasına ilişkin eleştirilerinin abartıldığını, "Şatafat ve debdebenin gölgelenmek istendiğini" anlatan Candan, "Mevzu masa değil. Fotoğrafın büyüğünü görmek lazım. Bu sarayın daha kaça mal olduğunu kimse bilmiyor. Sistemi tutuyor, devletin şeffaf olmasını önlüyor. Cumhuriyetle hesaplaşma var, mevzuyu masaya indirgemeye çalışıyorlar. Oysa o mekanda alınan nefes bile hukuksuz" değerlendirmesini yaptı.

"KORUMA VERİLMEDİ"

Kendisine yönelen linç kampanyası kapsamında tehdit telefonlarının sürdüğünü, sosyal medyayı kullanmaktan vazgeçtiğini belirten Candan, koruma talabine ilişkin şu bilgileri verdi:

"Koruma talebimizi hem Valiliğe hem de Savcılığa ilettik. Vali yardımcısı Kemal Karadağ inceliyorum gerekçesiyle tutuyor. Biz yönetim kurulumuz ve mekanımız için koruma talep ettik. Emniyete de yazışmaları iadeli taahhütlü olarak ulaştırdık. bu konuda henüz bir sonuç alınabilmiş değil. Koruma verilmiş değil." (Kaynak: Cumhuriyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tezcan Karakuş Ak Saray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

amedlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kahrol chdp ve kürt aleviler

6
18
yanıtYanıtla
hammurabi:

bu odalar ne işe yarar ben anlamadım. bildiğim birşey var bunlar sürekli haraç kesiyor. şöförler odası benden bi sürü para aldı fakat hiç bir yerde bana faydası olmadı, makina mühendisleri odası asansör dedi, yeşil etiket dedi 1000 tl para aldı bir daha da görmedim. mimarlar odası da aynı bu odalar kaldırılmalı. BU ODALAR HARAÇ TOPLAYAN HARAMİ MEKANLARIDIR: DERHAL KALDIRILMALI:

16
2
yanıtYanıtla
SalihmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu kadar açık yalan soyle sonra mevzu masa degil de, istesenizde istemeseniz de bu halk Müslüman zorunuza gitmesin yok cumhuriyet mis bilmem ne adam olun

8
6
yanıtYanıtla
hüseyin öztürk:

sizin gibi ülke düşmanları utanmadan sayın CUMHURBAŞKANIMIZI lekelemeye çalışıyor. hey arsız vede karektersiz insanlar sizi abd, avrupa, israil ve işbirlikçilerinin gerizekeli hain uşakları sonunuz geldi hepiniz yok olup cehenneme gideceksiniz. bu ülke sizin gibi hainler olmadan çok güçlü mutlu ve mazlumların yanında zalimlkerin karşısında dim dik ayakta duracak ve onlara nefes aldımayacak duruma gelecektir. inşallah. yüce Allah muhakkak zalimlerin buynunu kıracaktır.

9
3
yanıtYanıtla
kurtuluş:

yalanları çamurları at tutmayınca sızlan yok öyle hesap verilecek

10
2
yanıtYanıtla
pişmaniye:

hem devletin enbaşındakine iftira at, hakaret et, hemde koruma talep et, para gani sizde 3-5 tane özel koruma tutuver hem istihdam yaratırsın işte vatana millete bir faydan olur şu ramazan ayında hayır işlersin ne güzel işte

11
1
yanıtYanıtla
senin ne halt olduğunu biliyoruz:

bu ülkede çıkmaz sokaklar var ambulans itfaiye girmeyen mahalleler var bu dediğim yerler chp iktidarları zamanında oluşmuş sen bunları bir gündeme getir mimarlar odası şu anda yüzde doksan yapılan binalar ruhsatlı yapı kullanım izin belgesi de var ak sarayda dahil. ak parti öncesi yapılan binaların kaçı acaba normal bina gördük işte 99 2001 yılları arasındaki depremlerde binaları chp belediyeleri birinci derecede sorumdulur bunlarıda açıkla ama diyorsun mesele ak saray değil islama düşmanlık

10
2
yanıtYanıtla
eliff:

israf israf israf

4
5
yanıtYanıtla
akp lim@m.mm@m.m:

Sende israfsin ya.

yanıt3
yanıt1
OsmanlımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Beğenmeyen bu güzel toprakları terk etsin boş insanlar

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title