Haberler

'Teyzem'in Paraya İhtiyacı Var

Geçen yıl Ümit Ünal'ın; 1986'da düzenlenen bir yarışmada senaryo dalında kendisine birincilik kazandıran 'Teyzem' isimli filmi yeniden uyarlayacağını,....

Geçen yıl Ümit Ünal'ın; 1986'da düzenlenen bir yarışmada senaryo dalında kendisine birincilik kazandıran 'Teyzem' isimli filmi yeniden uyarlayacağını, Müjde Ar'ın canlandırdığı 'Üftade' rolünde de Şebnem Bozoklu'yu oynatacağını yazmıştım. Aradan bir yıl geçmesine rağmen projeden bir ses çıkmayınca; 'Teyzem'in akıbetini merak edip Ümit Ünal'ı aradım.

YÜKSEK MALİYET KORKUTTU

Ünal'ın anlattıklarına göre; üzerinde titizlikle durduğu ve kendisi için özel bir yeri olan bu proje için bir yapım şirketiyle görüşmüş. Taraflar; olumlu geçen görüşme sonucunda 2012 yılının yazında filmin çekimlerine başlamak için fikirbirliğine varmış. Ancak projenin hem dönem filmi olması, hem de bilgisayar efektleri gerektirmesi, maliyeti yükseltince; yapımcı firmanın gözü korkmuş ve filmi çekmekten vazgeçmiş. Bunun üzerine yapımcı firma, mali sıkıntılarını gerekçe göstererek Ümit Ünal'a projeden çekildiğini bildirmiş. Bu gelişme; 'Teyzem' filmini şimdilik rafa kaldırmak zorunda kalan Ümit Ünal'ı incitse de, usta yönetmen projeden vazgeçmemiş! 'Teyzem' filminin senaryosunu 27 sene sonra tam da istediği gibi tamamladığını anlatan Ünal, yaşadığı olumsuzluklara rağmen bardağa dolu tarafından bakıyor. Ünlü senarist ve yönetmen şöyle dedi: "Bunca yıl bu projeyi hayata geçirmek için bekledim, biraz daha beklerim. Şimdi elimde hazır bir senaryo var. Eğer bu senoryoyu istediğim gibi çekemezsem projeyi tamamen bırakırım. Benim için önemli olan 'Teyzem'in layığıyla yeniden çekilmesidir."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Şebnem Bozoklu Ümit Ünal Müjde Ar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title