Haberler

Tevfik Fikret Anaokulu'nda Başarılı Bireyler Yetişecek

Güncelleme:

İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları Genel Müdürü Mehmet Ali Atakan, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında da Alsancak Anaokulunun büyük bir başarı ile hizmet vermeye devam ettiğini belirtti.

Alsancak Tevfik Fikret Lisesi'nde lise öğrencilerinden ayrı olarak konumlandırılmış olan anaokulunun, 40 metrekarelik geniş ve aydınlık sınıflarda ve çocukların oyun ihtiyacını karşılayacak oyun parkı ile 3-4-5 yaş öğrencileri için eğitime devam edeceğini söyledi.

Tevfik Fikret Anaokulu'nda eğitim amacının; psikolojik olarak güçlü ve mutlu, akademik olarak başarılı, sosyal olarak etkili bireyler yetiştirebilecek problem çözme anlayışına dayalı bir okul iklimi yaratma olduğunu ifade eden Atakan, "Montessori, High/Scope, ReggioEmilia gibi okul öncesi ekollerinden yararlanılarak, Ar-Ge departmanı ve uzman öğretmenler tarafından hazırlanan eğitim programı öğrencilerimizi tüm gelişim alanlarında geliştirmeyi ve desteklemeyi amaçlıyor. Tevfik Fikret Ana Okulumuzda yoğun bir Fransızca ile haftada 17 saat Fransızca dil eğitimi ile birlikte; Görsel Sanatlar, Seramik, Drama, Dans (Zumba, Halkoyunları), Zeka Atölyesi, Müzik, Orff Eğitimi, Satranç, Bale, Cimnastik, Beden Eğitimi, Fransızca Drama ve Mutfak Atölyeleri çocukların eğitimine katkıda bulunacak ek branş dersleridir. Tüm atölye çalışmalarımızın yanında Oyun Kulubümüzle de öğrencilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Okul psikoloğumuz, aile ve çocuk terapileri ve yıl içinde düzenlenecek "Anne-Baba Akademileri" bizimle birlikte olacaktır. Kayıt başvuruları sürmekte olup, önceliği kaliteli bir okul öncesi eğitim olan tüm velilerimizi okulumuza bekliyoruz. Böyle bir okulu İzmir'e kazandırdığımız için mutluyuz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tevfik Fikret Ali Atakan İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title