Haberler

Tespih Cinayetinde Yargılama Başladı

Güncelleme:

Kastamonu'da, çekmek için istediği tesbihi vermemesi nedeniyle tartıştığı Ali Çakır'ı boğarak öldürdüğü iddia edilen Hüseyin Sirkeci'nin tutuklu yargılanmasına başlandı.

Kastamonu'da, çekmek için istediği tesbihi vermemesi nedeniyle tartıştığı 34 yaşındaki Ali Çakır'ı boğarak öldürdüğü iddia edilen 34 yaşındaki Hüseyin Sirkeci ile ona yardım ettiği öne sürülen 24 yaşındaki Tarık Karasan'ın tutuklu yargılanmasına başlandı.

TESPİHİ VERMEYİNCE BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Geçen yıl 15 Mart'ta Karaçomak Barajı'nda meydana gelen olayda Hüseyin Sirkeci, iddiaya göre Ali Çakır'dan tesbihini istedi. Vermemesi üzerine çıkan kavgada Ali Çakır, boğularak öldürüldü.

CESEDİ 11 GÜN SONRA BULUNDU

Cesedi 11 gün sonra bulunan Ali Çakır'ın öldürülmesiyle ilgili tutuklanan Hüseyin Sirkeci ve Tarık Karasan hakkında, 'Kasten adam öldürme' suçundan ömür boyu hapis istemiyle, tutuksuz sanıklar Remzi A., Ahmet K. ve Mehmet A. hakkında da 'Suçu bildirmeme' suçundan dava açıldı.

"50 LİRA VERİP TESPİH ALAMIYOR"

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıkan sanıklardan Hüseyin Sirkeci, Ali'den çekmek için tesbihini istediğini, vermeyince kavga ettiklerini belirterek, şöyle dedi: "Rahmetli, Mehmet ağabeye 'Senin nasıl arkadaşın var. 50 Lira verip tespih alamıyor' dedi. Kavga sırasında rahmetli bana tekme attı. Canım çok acıdı. Ben de kimse yaklaşmasın diye bıçağımı çektim. Döndüğümde Ali Çakır yerde yatıyordu. Tarık ise üzerindeydi.

"ŞİMDİKİ AKLIM OLSA SIRTIMDA HASTANEYE GÖTÜRÜRDÜM"

Kavga sonrası bayıldığını düşünerek Ali Çakır'ı soyup çaya götürdük ve yıkadık. Öldüğünü fark ettik. Şimdiki aklım olsa sırtımda onu hastaneye götürürdüm. Cesedi arabaya koyup yol kenarına attım. Eve gidip uyudum. Alkolün etkisi geçince 'Biz ne yaptık' dedim. Bir gece eve jandarma geldi. Camdan atlayarak kaçtım. Sonra jandarmaya teslim oldum."

"İKİSİ DE YERE YIĞILDI"

Tarık Karasan ise kavga ederken Hüseyin Sirkeci'nin elinde bıçak olduğunu belirterek, "Kavga sırasında ikisi de yere yığıldı. Ali Çakır yerden kalkmadı. Hüseyin abi kalktı" dedi.

"4 ÇOCUĞUMLA BOYNU BÜKÜK BIRAKTILAR"

Ali Çakır'ın eşi Sebahat Çakır ise "Beni 4 çocuğumla boynu bükük bıraktılar. Bir tespih için olmaz. Tespih bahane" diye konuştu. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Ali Çakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (9)

DARA:

VER ULAN TESPİHİMİ . . . ! EFSUNLU TESPİHİMİ . . OKUNMUŞ TESPİHİMİ . . . DUALARLA KUTSANMIŞ TESPİHİMİ. . . BENİM TESPİHİMİN DEĞERİ SENİN YAŞAMINDAN DEĞERLİDİR . . ANGUTLAR ÜLKESİ TÜRKİYE !

8
5
yanıtYanıtla
Ali şanMobil-ANDROID:

Hepsi bahane içki bütün kötülüklerin anasıdır ALLAH a peygamber e inanmazsan sonun bu olur şimdi ya sabır cekersiniz çıkana kadar hapishanede

11
0
yanıtYanıtla
derbeder:

tespih taşımak zor gelmiş adiye bırde can almış bu yüzden

8
0
yanıtYanıtla
yeliz:

2015 yilinda yasiyoruz hala tespih tasiyanlar var ne batil insanlariz ya.

1
4
yanıtYanıtla
bence:

şimdi hapiste tesbih çekmeye doyarsın.

5
0
yanıtYanıtla
kartal 34:

anlamiyorum anlam vermiyorum bizim millete ne oluyor boyle hic yok yere adam olduruyorlar bu kadar kolayni bir cani almak tek caresi var onune gecmein bence omur boyu yada idam olacaki uc isyeyen bir deyil bin kere dusunsun yoksa onune gecilemez bunlarin

4
0
yanıtYanıtla
zorbey:

ayran içmek bahane yari görmeye geldim diye bi türkü vardır. . . . . tesbih bahane üç kuruşluk şey için can alınmaz iki dünyanıda kararttın behey cahil

3
0
yanıtYanıtla
40mobilWeb@haberler.com:

Kafayi yemis beyinsiz

3
0
yanıtYanıtla
Arago 1:

Ulan bunlarin harbiden genetigi bozuk . . . artik bunlar seytan Nalet ve salak . bunlar nasil evi buluyor nasil yasayor maganda

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title