Haberler

Teskmob Genel Başkanı Akgül Yozgat'ta Esnafıyla İftarda Buluştu

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı ve Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Yozgat esnafıyla iftar yemeğinde buluştu.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı ve Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Yozgat esnafıyla iftar yemeğinde buluştu.

Yozgat Belediyesi Nohutlu Bilal Şahin Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine TESKOMB Genel Başkanı Akgül'ün yanı sıra Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Yozgat Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Uğur Bektaş ve esnaf katıldı.

İftar yemeğinde konuşan TESKOM Genel Başkanı Akgül, 1999 yılından 2000 yılında Türkiye'nin devlet bütçesi 20 milyar iken şuanda esnaf ve sanatkarımızın sadece bütçesi 20 milyar olduğunu belirterek, " Bu küçük örnekle Türkiye'nin geldiği nokta ve esnaf sanatkarımızın durumu apaçık ortadadır" dedi.

Esnaf ve sanatkarın ülkenin temel direği olduğunu onun içinde en fazla destek verilmesi gereken bir kesim olduğunu vurgulayan Akgül, 'TESKOMB olarak biz esnaf ve sanatkarımızın beklentilerini en üst seviyede yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ancak şu kadarını söyleyeyim ki Kredi Kefalet Kooperatifleri yaklaşık 100 yıldır kredi veriyor. Ama gel gör ki 2000 yılında tüm Türkiye genelinde verilen toplam para 150 milyon TL iken şimdi biz bu rakamı yalnızca bir ilçe esnaf ve sanatkarımıza veriyoruz. Bunu da başaran bir tek insan var o da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Esnaf ve sanatkarımızı bu noktaya getiren kendisi olmuştur." dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yozgat Belediyesi Abdulkadir Akgül Nohutlu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title