Haberler

Teşkilat ve Halktan Tekin'e Tam Destek

İnşaat Yüksek Mühendisi, MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin AK Parti’den milletvekili aday adaylığını yoğun bir katılımla açıkladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi, MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin AK Parti'den milletvekili aday adaylığını yoğun bir katılımla açıkladı. Tekin, "Tüm çalışmalarımı başta parti teşkilatımız ve dava arkadaşlarım olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve şehrimizin güzel insanları ile birlikte yürüteceğim. Sefer bizden, zafer Allah'tandır" dedi.

AK Parti Manisa İl Binası Toplantı Salonunda yapılan aday adaylığı açıklaması öncesi Abdullah Tekin katılımcıları tek karşıladı. Programa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, MÜSİAD Üyeleri, AK Partili milletvekili aday adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuşmasına Manisa'ya hizmet yolunda önemli bir adım attığı bir günde kendisini yalnız bırakmadıkları için salonu dolduranlara tek tek teşekkür ederek başlayan Tekin, "Malumunuz üç yıl önce ülkemizin önemli bir sivil toplum kuruluşu olan MÜSİAD'ı değerli büyüklerim ve arkadaşlarımın katkılarıyla Manisa' da kurduk ve sizlerin desteği ile Manisa'nın en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri haline getirdik. Üç yıl boyunca MÜSİAD olarak ticaret ve tarım kenti olan Manisa'mızın kalkınması ve gelişmesi için bütün gücümüzle çalıştık, önemli projelere imza attık. Bildiğiniz üzere önümüzde 2015 Genel Seçimleri var. Bu seçimler ile yeni bir karar aşamasındayız. Vereceğimiz bu karar ile Sivil Anayasa vaad olmaktan çıkacak, seçimlerde elde edeceğimiz başarı hepimize ait olacak, tüm hemşehrilerimizin katkısıyla yapılacak anayasa, milletimizin anayasası haline gelecektir. Ben de Ülkemizi daha da güçlendirmek Yeni Türkiye'yi, Yeni Manisa'yı birlikte inşaa etmek için, Yeniden inşaa ve ihya hareketi olan AK Parti'ye katıldım, bu kutlu yola çıktım. Yeni Türkiye hedefine katkı sunmak, Manisa'mıza hizmet etmek için desteklerinizle milletin partisi Ak Parti' den Milletvekili Aday Adayı oldum" dedi.

Şehzadeler şehri Manisa'nın coğrafi konum itibarı ile hem önemli bir tarım merkezi hem önemli bir sanayi merkezi, hem de tarihi dokusundan ötürü önemli bir kültür merkezi olduğunu vurgu yapan Tekin, "Büyükşehir olması ile birlikte hızla büyüyen Manisa'mızın sanayisinin, tarımının, şehrimizin tarihi dokusunu da içine alarak planlanmasına - gelişmesine ihtiyaç vardır. Bu hususta da İnşaat Mühendisliği kimliğimin ve Mühendislik tecrübemin Manisa için katkı sağlayacağına inanıyorum. Tarım başkenti Manisa'mızın sanayisi ve coğrafi konumu ile yatırımların merkezi, ihracat ve ticaret üssü olması için tüm gücümle çalışacağım" diye konuştu.

"Vekillik makamını milletin hizmetkarlığı telakki ederek, toplumun her kesiminden insanın sesine kulak vereceğime, mazlum ve mağdurun her zaman yanında olacağıma, sizlerin huzurunda söz veriyorum" diyen Tekin şunları söyledi:

"Tüm çalışmalarımı başta parti teşkilatımız ve dava arkadaşlarım olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve şehrimizin güzel insanları ile birlikte yürüteceğim. Sefer bizden, zafer Allah'tandır. Çıktığım bu kutlu yolda tüm dava arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. 2015 Genel Seçimlerinin şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum. Dua ve desteklerinizi bekliyorum. Sizleri Allaha emanet ediyorum."

"KENDİSİNİ TANIMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM"

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Abdullah Tekin benim uzun yıllardır tanıdığım, ticaret yaptığım, inşaat müteahhitliği yapmam nedeniyle kendisine iş yaptırdığım, ticaretine, ahlakına, meslekteki bilgi ve birikimine son derece güvendiğim, arkasında saf tuttuğumuz, güzel, örnek bir insan. Güzel bir ailenin evladı. Kendisini tanıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Partimizin diğer aday adayları gibi kendisi de pırıl pırıl tertemiz, rahatlıkla tanıtabileceğimiz bir arkadaşımız. Bu işler nasip kısmet meselesidir. Cenabı Hak hakkımızda ve hakkında hayırlı olanı nasip eylesin. Nihayetinde de olursa hayırlıymış der, olmazsa da zaten o altyapıya sahip, hayırlısı bu değilmiş der diğer arkadaşlarımız gibi hep birlikte elbirliğiyle çalışırız. 7 Haziran önemli, Türkiye açısından, yeryüzü mazlumları açısından, mağdurları açısından, ümmet açısından, insanlık alemi ve dünya açısından da büyük bir önem taşıyor. Bu noktada da birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, kardeşliğimizden ödün vermeden elbirliğiyle çalışacağız. Her birimiz birinci sıra adayıymışız gibi elbirliğiyle koşturacağız ve Yeni Türkiye'nin daha emin adımlarla ilerlemesi noktasında destek vereceğiz. Abdullah Tekin arkadaşıma da hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim kendisine hayırlısını nasip etsin" dedi.

"MANİSA'YA VE TÜRKİYE'YE ÖNEMLİ HİZMETLER EDECEK İDEALİST BİR İNSAN"

Abdullah Tekin'in aday adaylığının kendisine hayırlar getirmesini temenni eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise, "Abdullah bey eğer milletvekili adayı ve milletvekili olursa Manisa'mıza ve ülkemize çok önemli hizmetler yapacak idealist bir kardeşimiz ondan hiçbir endişemiz yok. AK Parti Türkiye'nin en büyük partisi. 4'üncü döneme gidiyor. 2001'de çok az sayıda bu partiyi kurduğumuzda neredeydik, bugün nereye geldik ve hala milletin umudu olan tek parti AK Parti. Biz particilik yapmak için bir parti peşinde değiliz. İdeallerimizi, hayat felsefemizi, dünya görüşümüzü, insanın merkeze alındığı bir hizmet anlayışını bu partide hayata geçirmek için siyaset yapıyoruz, particilik yapıyoruz. Milletimizi tekrar yeryüzünde eski günlerine döndürmek ve mazlumların sesi olmak adına particilik ve siyaset yapıyoruz. Bir ideal uğruna bu kadrolar siyaset yapıyor ve milletimizin de teveccühü bu yönde. 4'üncü dönemdir hala bütün muhalefetin birleşmesine rağmen, illegal güçlerin, dış güçlerin işbirliğine rağmen AK Parti'yi yıkamadılar. AK Parti bu seçimlerde de tek başına iktidar olacaktır. Buna da yürekten inanıyorum. Bu kadrolar içerisinde kimler yer alacaksa onlara başarılar diliyorum. En az 80-100 tane başvuru olmasını bekliyoruz. Bunların içinden aday olamayanlar üzülmeyecekler dışarıdan hep beraber destek olacağız ve en yüksek oyu alıp tekrar, tek başına, iş başına diyeceğiz, durmak yok yola devam diyeceğiz. Abdullah Bey kardeşimizi de inşallah nasipse oralarda görmek nasip olur" ifadelerini kullandı.

"KENDİSİNİ ÇOK YÖNLÜ YETİŞTİRMİŞ BİR İNSAN"

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ise, Abdullah Tekin'in aday adaylığını açıkladığı programa katılan kalabalığı işaret ederek, "Ben şöyle fotoğrafa baktığımda Abdullah kardeşimin Manisa'da gönüllere girdiğinin fotoğrafını görüyorum. Abdullah Bey çok yönlü bir arkadaşımız. Kendisini çok uzun süredir tanıyorum. Kendisini geliştirmiş, Manisa'ya bu camiaya yani muhafazakar demokrat kimliğine oturmuş bir kişilik. Abdullah Beyin mesleki faaliyetinin dışında kendisini hem maddi hem de manevi yönde geliştirmiş birisi. Abdullah Beyin belki bu yönünü bilmeyenler vardır. Eğer Ramazan'da Umre'ye gidemediyseniz, bir Mekke havası, bir Medine havası dinlemek isterseniz, o zaman Abdullah Beyin Ramazan'da Teravih Namazında arkasında saf tutmanızı tavsiye ederim. Kendisini çok yönlü yetiştirmiş bir kardeşimiz. MÜSİAD'da da yapmış olduğu faaliyetlerle başarılarını tescillemiş bir arkadaşımız. Çıktığı bu yolda Allah muvaffakıyetler versin, Allah gönlüne göre versin" dedi.

ABDULLAH TEKİN KİMDİR?

Abdullah Tekin 1979 doğumlu olup, ortaokul ve lise eğitimini Manisa'da tamamladı. 2002 yılında Konya Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2004 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden yüksek lisansını aldı. Abdullah Tekin ticari hayatına 2003 yılında Manisa'da kurduğu Osmanoğlu Mühendislik- İnşaat firmasıyla başladı. 2003 yılından itibaren Manisa'da mühendislik faaliyetleri kapsamında projecilik, teknik danışmanlık, müteahhitlik ve son yıllarda yürürlüğe giren kentsel dönüşüm çerçevesinde riskli binaların tespiti ile ilgili hizmet vermektedir. Abdullah Tekin, 2012 yılında MÜSİAD Manisa Şubesi Kurucu Başkanlığını üstlenmiştir. Bunun yanı sıra Abdullah Tekin'in birçok dernek ve vakıfta resmi ve fahri üyelikleri bulunmaktadır. İngilizce bilen Abdullah Tekin evli ve iki çocuk babasıdır. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Tekin Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title