Haberler

Teski, Sıhhi Tesisat ve Sayaç Montaj Standardını Belirledi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Abone İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ’Sıhhi Tesisat ve Sayaç Montaj Uygulama Esasları Yönergesi’ Yönetim Kurulu kararı ile kabul edildi.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Abone İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan 'Sıhhi Tesisat ve Sayaç Montaj Uygulama Esasları Yönergesi' Yönetim Kurulu kararı ile kabul edildi.

Karar ile Tekirdağ sınırları içerisindeki su sayaçlarının, binalara nasıl ve ne şekilde takılacağının ölçüleri belirlendi. TESKİ Abone İşleri Dairesi Başkanlığı'nın hazırladığı Sıhhi Tesisat ve Sayaç Montaj Uygulama Esasları Yönergesi, Tekirdağ Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, İnşaat Sanatkarlar Odası'na gönderilerek, bundan sonra inşaatlara ilişkin sıhhi tesisat projelerinin anılan yönergeye göre hazırlanmasının gerektiği vurgulandığı, yönergeye göre hazırlanmayan inşaat projelerinin ise TESKİ tarafından onaylanmayacağı belirtildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title