Haberler

Teski Malkara'nın Mahalle Muhtarlarıyla Koordinasyon Toplantısı Yaptı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Malkara ilçesinin muhtarları ile koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Malkara ilçesinin muhtarları ile koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Malkara Belediyesinin ev sahipliğinde, Malkara Kültür Sarayında düzenlenen toplantı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan koordinasyon toplantısına Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcıları Dr. İbrahim İçöz, Soner Ergin ve İ.Feyzi Ünal, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, TESKİ daire başkanları ve 70'e yakın mahalle muhtarı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan ev sahibi Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "TESKİ'nin en üst düzey kadrosu ve yetkilileri bugün burada. Muhtarlarımız sorunlarını bizimle paylaşacaklar. Toplantı süresince TESKİ ve Malkara Belediyesi'nin çalışmalarını konuşacağız. Muhtarlarımızın istek ve şikayetleri varsa bunları konuşup, tartışarak çözüme kavuşturacağız. TESKİ Genel Müdürümüz Şafak Başa ve ekibine Malkara ve mahallelerinde gerçekleştirdikleri çalışmalar için ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Başkan Yurdakul'un konuşmasının ardından TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ'ın 11 ilçesinde sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi ve TESKİ'nin Malkara ilçesi genelinde yaptığı yatırımları anlatarak, şunları söyledi:

"Sağlamtaş ve Çınarlıdere Mahallelerinin içme suyu şebeke inşaatları tamamlandı ve bu mahallelerimizi sağlıklı içme suyu hatlarına kavuşturduk. Malkara İlçe Merkezi İçme Suyu İnşaatı yarım kalmıştı. Müteahhit firmada bir problem vardı. TESKİ'nin yaptığı yeni bir çalışma ve İller Bankasına kredi başvurusu ile şu anda ilçe merkezinde çalışmalar devam ediyor ve yılsonunda tamamlanacaktır. Yakın bir süre önce Kozyörük mahallesinde de kanalizasyon şebeke inşaatımızın temelini attık ve çalışmalar tamamlanmak üzere. Ayrıca Kozyörük mahallemizin içme suyu şebeke inşaatının projesini de yatırım programımıza aldık ve yapacağız. DSİ'nin TESKİ adına yaptığı Malkara Atıksu Arıtma Tesisi de devam etmektedir. Tesis tamamlandığında bir yıl süre boyunca DSİ ile ortaklaşa işletilecek ve sonrasında tamamen TESKİ'ye devredilecek. Bu zamana kadar TESKİ'nin Malkara ilçesine yaptığı tüm bu yatırımların toplam maliyeti 25 milyon lira bedelindedir."dedi.

Genel Müdür Başa, Elmalı Mahalle Muhtarına Elmalı mahallesinin içme suyu probleminin ortadan kalkacağının müjdesini verdi, en yakın zamanda Elmalı Mahallesi İçme Suyu Şebeke İnşaatı çalışmalarının başlayacağını dile getirdi ve TESKİ tarafından gerçekleştirilen bu koordinasyon toplantısına katılımın bu derece yoğun olmasından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından mahalle muhtarları, TESKİ yetkililerine istek ve şikayetlerini dile getirdiler. Genel Müdür Başa ve ekibi, tüm istekleri ve şikayetleri dikkatle dinleyerek, Malkara'nın mahallelerinin ihtiyacı olan hizmetlerin yapılması için çözüm üretileceğini dile getirdiler.

Koordinasyon toplantısına katılan mahalle muhtarları, TESKİ'nin böyle bir toplantı düzenlemesi ve kendilerine birebir görüşme imkanı verildiğinden dolayı TESKİ yetkililerine teşekkür ettiler. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ulaş Yurdakul Şafak Başa Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title