Haberler

Teski Genel Müdürü Başa, Hayrabolu'da İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr.Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Ünal ve beraberindeki heyet ile birlikte Hayrabolu’da bir dizi incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Ünal ve beraberindeki heyet ile birlikte Hayrabolu'da bir dizi incelemelerde bulundu.

TESKİ Hayrabolu Şube Müdürlüğünde başlayan incelemelerin akabinde Genel Müdür Başa ve beraberindeki heyet Hayrabolu Belediyesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında Hayrabolu Belediyesi Meclis Toplantısı gerçekleşmekteydi. Hayrabolu Belediye Başkanı Sayın Fehmi Altayoğlu'nun nazik daveti ile Genel Müdür Başa Meclis Toplantısına katıldı ve Hayrabolu Belediyesinin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Ayrıca Genel Müdür Başa meclis üyelerine dünden bugüne TESKİ'nin Hayrabolu ilçesinde sürdürdüğü çalışmalar hakkında da detaylı bilgi verdi. Başkan Altayoğlu ve meclis üyeleri TESKİ'nin Hayrabolu İlçesi için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Genel Müdür Başa'ya teşekkür etti.

Meclis Toplantısının sona ermesi ve Başkan Altayoğlu'nun makamında gerçekleştirilen ziyaretin ardından Başkan Altayoğlu, Genel Müdür Başa ve beraberlerindeki TESKİ heyeti Hayrabolu ilçe merkezindeki hizmetleri incelemek için sahaya çıktılar. Hayrabolu'nun altyapı işlemlerinin tamamlanması sebebiyle üstyapısının hızla devam ettiğini gören heyet, çok yakın bir zamanda çalışmaların tamamen bitmesiyle Hayrabolu'nun çehresinin tamamen değişeceğini dile getirdiler. TESKİ'nin yapmış olduğu yağmur suyu hattı ve mazgalları da inceleyen heyet yapılan hatlar sayesinde yağmurlu havalarda mağdur olan vatandaşların da mağduriyetlerinin giderilecek olmasının sevindirici olduğunu dile getirdiler ve Çevreyolu güzergahında, Aydınevler Mahallesinde bulunan bir kısım abonenin kanalizasyonu fosseptiğe toplanmaktaydı. TESKİ fosseptiğe toplanan bu atık suları çevreyolu altından yatay sondaj uygulaması ile 24 metre kanalizasyon hattı geçirerek ilçenin ana şebeke hattına bağlandığını belirttiler.

Genel Müdür Başa ve Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Ünal son olarak Hasköy içme suyu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu. Hasköy Mahallesinde bulunan içme suyu kuyularından çıkan su, TESKİ'nin kurmuş olduğu içme suyu arıtma tesisinde arıtılarak ve zararlı yapılardan temizlenerek Hasköy, Subaşı, Kabahöyük ve Umurçu Mahallelerine verildiğini kaydettiler. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fehmi Altayoğlu Şafak Başa Tekirdağ Hasköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title