Haberler

Teski Genel Müdür Yardımcısı İçöz'den Başkan Yurdakul'a Ziyaret

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u ziyaret ederek, ilçede yapılan ve yapılması geren çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ziyaret ederek, ilçede yapılan ve yapılması geren çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Belediye Meclis Üyesi S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Cem Özkan ve TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın'ın da yer aldığı görüşmede Başkanı Ulaş Yurdakul ile TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, Malkara merkez ve mahallelerinde yaşanan su sıkıntılarıyla ilgili çözüm önerilerini masaya yatırdılar.

Başkan Ulaş Yurdakul, "TESKİ Genel Müdürlüğü ve TESKİ Malkara Şubesi, ilçe merkezinde ve mahallelerdeki çalışmalarına devam ediyor. Bugün TESKİ Genel Müdür Yardımcımız İbrahim İçöz ve Şube Müdürümüz Kenan Taşkın'la yaptığımız görüşmemizde TESKİ'nin Malkara'daki yaptığı ve yapacağı çalışmaları inceledik. Ayrıca son zamanlarda yaşanan su sıkıntılarıyla ilgili görüşmelerde bulunup, çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunduk. TESKİ'nin Malkara'da yapacağı çalışmalarla ilerleyen zamanlarda vatandaşlarımız su kesintisi sıkıntısı yaşamayacak" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ulaş Yurdakul Tekirdağ Malkara Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title