Haberler

TESK Genel Başkanı Palandöken, "80'ler" Dizi Setini Ziyaret Etti

Palandöken, dizinin yapımcısı Birol Güven ve ekibine, esnaf ve sanatkarlara katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu Bendevi Palandöken: "İş yerlerimiz farklılaşmaya başladı. Birçok e...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "80'ler" dizi setini ziyaret ederek, yapımcı Birol Güven ve ekibine esnaf ve sanatkarlara katkılarından dolayı teşekkür plaket sundu.

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi'nde çekilen dizi setini ziyaret eden Palandöken, oyuncularla sohbet etti.

Birol Güven ile dizi platosunu gezen Palandöken, diziyi beğenerek izlediğini söyledi.

Mahalle kültürünün günümüzde site kültürüne dönüştüğünü ifade eden Palandöken, şöyle konuştu:

"1980'lerin siyasi tarihimizde ve hayatımızda önemli bir yeri var. 80'ler dizisi de o dönemi esnafı, mahallesi, komşuluk ilişkilerini anlatmasıyla çok iyi canlandırıyor. Ayrıca çocuklarımıza da o yıllardaki yaşamla ilgili eğitim veriyor. Şu an mahalle kültürü site kültürüne dönüştü. İş yerlerimiz farklılaşmaya başladı. Birçok esnaf dükkanını kapattı. Çocuklar o kültürü şimdi hatırlamıyor. Fakat 80'ler dizisi bunları canlandırıyor ve bizi mutlu ediyor. Dizide gelecek kuşaklara, usta kalem Birol Güven'in elinden de çok güzel mesajlar veriliyor" diye konuştu.

Birol Güven de plaket için teşekkür ederek, babasının da esnaf olduğunu ve bir mahallede büyüdüdüğünü dile getirdi.

Güven, nostalji dizisi yaptıklarını anlatarak, "Bir dönemi anlatıyoruz. Bizimki yaşanmış bir tarih, herkesin bir fikri var. Dizideki mahalleleri, insanlar bazen kendi mahallesine benzetiyor. Topluma bir mahalledeki tüm unsurları yaşatmaya çalışıyoruz. Dizimizi Türk insanı çok sevdi. Gerçekten herkesin nedeni farklı ama dizi çok seviliyor. En büyük nedeni bence, mahalle duygusunun bir şekilde yaşatılıyor olmasıdır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından TESK Genel Başkanı Palandöken, Birol Güven'e teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verdi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Bendevi Palandöken Birol Güven Türkiye Kartal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title