Haberler

Tesettürlü Pozlar Veren Niran Ünsal'a Teklif Yağıyor

Güncelleme:

Bir dergiye verdiği tesettürlü pozlar ve yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Niran Ünsal, bir tesettür firmasından katalog çekimleri için 300 bin TL'lik teklif aldı.

'Müzik için soyunma!' kampanyasıyla kliplere savaş açan ve bir dergiye tesettürlü pozlar veren Niran Ünsal'a konser ve reklam teklifi yağıyor. Ünsal, en son yeni sezon koleksiyonunu hazırlayan bir tesettür firmasının reklam ve katalog çekimleri için 300 bin TL'lik teklif aldı.

ERDOĞAN'DAN DESTEK

Eşiyle eli eline değmeden evlendiğini söyleyerek gündeme gelen Niran Ünsal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kendisine destek mesajı geldiğini açıklamıştı. Ünsal, Erdoğan'ın kendisine "Dik dur eğilme, milli irade seninle" dediğini aktarmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (42)

sehrazat69:

yalaka pislik

29
5
yanıtYanıtla
Sevil Göksu:

AKP lıler kendı dinini yarattılar. Her tarafdan münafıkca haketler gözlemler oldum. Tanıdıklar bile münafıklık yapıyor artık. Gercek dindarlık nerde AKP liler nerde. Bunlar gercek dindar olsalardı Kuran la dalga gecen makara bakara cı bakana ve peygamber efendimize hakaret eden diyer banana laf ederlerdi. Bunlara göre din artık AKP lileri din motifleriyel övmekir. Islamın kutsiyeti bunlar icin yok hükmünde artık. YALAN MI??????

16
14
yanıtYanıtla
gerçekmobilWeb@haberler.com:

Yazık be dinimizi ne hale getirdiler

19
11
yanıtYanıtla
vatan asigimobilWeb@haberler.com:

Şimdi anladinizmi türban niye kullanılıyor...geri zekalılar....emine erdoğan niye takıyor o türbanı zannediyorsunuz

16
13
yanıtYanıtla
REMUS:

yalakalik ise yaramis

18
11
yanıtYanıtla
Sabit:

soyunanda kapananda zengin oluyo, nasil oluyo?

27
1
yanıtYanıtla
Ismail:

dogru karar verdin Niran ünsal. kendini bilmezleri dinleme, birak onlar soyunsun . vay parasiz kalmis, yok efendin 5 evlilik, yahu size ne dendesiz vakalar

6
20
yanıtYanıtla
bosnaMobil-ANDROID:

başörtüsünden korkanlar bugün çözüm sürecinde de aynı korkuyu yaşıyorlar.

7
19
yanıtYanıtla
adnan:

hükümet yalakası şarkıcı müsvettesi

16
10
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Olay anlaşıldı kardeşim mesele para imiş başka ne olabilirki.

14
10
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title