Haberler

Tes İş ve Fakülteden Tokat'a Ziyaret

Milas Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hayrettin Akkaya ve TES İŞ Yatağan şube Başkanı Fatih Erçelik, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ettiler.

Milas Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hayrettin Akkaya ve TES İŞ Yatağan şube Başkanı Fatih Erçelik, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret ettiler.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret eden Milas Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hayrettin Akkaya ve TES İŞ Yatağan şube Başkanı Fatih Erçelik Başkan Tokat'a katkılarından ötürü teşekkür etti.

Başkanlık makam odasında gerçekleşen ziyarette TES İŞ Yatağan Şube Başkanı Fatih Erçelik fincan takımı, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hayrettin Akkaya ise Başkan Tokat'a fakülteye yaptığı katkılardan ötürü bir teşekkür belgesi takdim etti.

Başkan Tokat, Erçelik ve Akkaya'ya ziyaret için teşekkür ederek, "Bundan sonraki süreçte de tüm imkanlarımız doğrultusunda fakültemize destek ve katkı vermeye devam edeceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Tokat Yatağan Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title