Haberler

Tes-iş Üyeleri Büyük Anadolu Hastanesi'ni Seçti

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, TES-İŞ bağlı 16 sendika ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladı.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, TES-İŞ bağlı 16 sendika ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladı.

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası'na (TES-İŞ) bağlı 16 sendika başkan, üyeleri ve yakınları yıllardır sağlık hizmeti aldıkları Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladı.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile gerçekleştirdiği sağlık protokolü uygulamasını geniş bir yelpazeye yayarak sürdürüyor. Büyük Anadolu Hastaneleri, sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmak ve sağlanacak olan imkanlardan yararlanmaları için sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile sağlık protokolü imzalamaya devam ediyor.

Yıllardır Samsun Büyük Anadolu Hastanelerini tercih ederek sağlık hizmeti alan TES-İŞ'e bağlı Haber-İş, Türk-Koop-İş, Sağlık-İş, Yol-İş 1 Nolu Şube, Yol-İş 2 Nolu Şube, Şeker- İş, Türk Metal-İş, Tek Gıda-İş, Demiryolu-İş, Tarım-İş, Güvenlik-İş, Harp-İş, Belediye-İş, Bass-Banka, Simesen, Tes-Koop-İş Sendikaları başkan, üye ve yakınları yine Büyük Anadolu Hastanelerini tercih ederek kurum ve hastane arasında imzalanan kurumsal sağlık anlaşmasının sağlayacağı imkanlardan faydalanacaklar.

TES-İŞ Başkanı Nakif Yılmaz, TES-İS'e bağlı 16 sendika başkanları, Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu ile Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen düzenlenen kurumsal sözleşme imza töreninde bir araya geldi.

SAĞLANAN İMKANLARDAN YARARLANACAKLAR

Kurumsal sağlık sözleşmesini imzalayan sendika başkanları, imza töreninde yaptıkları konuşmada, "Sağlık alanında verdiği hizmetlerle Samsun'da öncü isim olan Büyük Anadolu Hastaneleri ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladık. Yapılan anlaşmayla birlikte sendika üyelerimiz ve birinci derece yakınları Samsun Büyük Anadolu Hastanelerinden sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecektir. Bizler, üyelerimiz ve yakınlarımız her zaman Büyük Anadolu Hastanelerinden sağlık hizmeti alıyorlardı. Burada aldığımız hizmette gösterilen yakın ilgi ve alaka bizleri çok mutlu ediyor. Bu anlamda sendika başkanları olarak tercihimiz yine Büyük Anadolu Hastanelerinden oldu. Bizler 17 sendika başkanı olarak bu imkanı bize sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri yetkililerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dediler.

HASTA ODAKLI, KALİTELİ HİZMET

Her zaman hasta memnuniyeti odaklı ve son teknolojik ekipmanlar, alanında uzman kadrosuyla kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösterdiklerini ifade eden Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, "Kurum anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Samsun'da yaklaşık 23 bin üyesi bulunan TES-İŞ'e bağlı 16 sendika ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladık. Sendikalarımızın başkan, üye ve yakınları yıllardır bizleri tercih ettiklerini ve aldıkları sağlık hizmetlerden memnun olduklarını ifade ettiler. Başkanlarımızın sözleri bizleri çok mutlu etti. Bu sözleri onlardan duymak bir anlamda yaptığımız işi doğru ve eksiksiz yaptığımızın bir kanıtı olarak görüyoruz. Bu da bizleri ayrı gururlandırıyor. Büyük Anadolu Hastaneleri olarak her zaman sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmeye çalışıyoruz. Uzmanlaştığımız tüm sağlık hizmetlerinde tıbbın ulaştığı en üst düzeyde güvenilir hasta ve hasta memnuniyeti odaklı ve kaliteli hizmet veren hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren öncü bir kuruluşuz. Bu düşünceler içinde biz de TES-İŞ gibi büyük bir ailenin yine hastanemizi tercih etmesinden ötürü mutluluk duyduğumuzu belirtmek ister sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tek Gıda Türkiye Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title