Haberler

Esrar Satan Terzi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Muğla merkeze bağlı Esençay köyünde operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, terzi 43 yaşındaki S.B.yi gözaltına aldı.

Muğla merkeze bağlı Esençay Köyü'nde operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, terzi 43 yaşındaki S.B.'yi gözaltına aldı. S.B.'nin esrar satacağı kişilere, teknik takibe takılmamak için "Gömleğiniz ütülendi, söküğünüz dikildi" diye cep telefonundan bilgi verdiği ileri sürüldü.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Esençay Köyü'nde terzilik yapan S.B.'nin uyuşturucu sattığı yönünde ihbar aldı. Harekete geçen jandarma, teknik ve fiziki takibin ardından S.B.'nin evi ile işyerine operasyon düzenledi. Operasyonda S.B. gözaltına alındı. Özel eğitimli narkotik köpeğinin de katıldığı aramalarda 241 gram esrar ve 124 kök hintkeneviri ele geçirildi. S.B.'nin teknik takibe takılmamak için müşterilerine, "Gömleğiniz ütülendi, söküğünüz dikildi" diyerek şifreli olarak cep telefonundan bilgi verdiği iddia edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esençay Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title