Haberler

Tertemiz Beyoğlu İçin Temizlik Ekipleri 7/24 Görev Başında

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Beyoğlu’nu pırıl pırıl tutmak için sokakları ve caddeleri 7 gün 24 saat süpürüp, yıkıyor.

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Beyoğlu'nu pırıl pırıl tutmak için sokakları ve caddeleri 7 gün 24 saat süpürüp, yıkıyor. Vatandaşlar ise belediyenin hizmetinden memnuniyetini dile getiriyor.

Beyoğlu Belediyesi bahar mevsiminin başlamasıyla birlikte ilçede temizlik seferberliğini devam ettiriyor. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bahar temizliğiyle ilçede 45 mahalle elden geçiriliyor. 570 kişilik ekibi ve 90 modern aracın kullanıldığı "Beyoğlu'nda Bahar Temizliği" kampanyası ile ilçeyi temizleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü, ayrıca çalışmalarında kullandığı özel maddeler ile bakteri üretmeyen, tüm istenmeyen kokuları gideren doğal bir ürünle ilçeyi baştan aşağı yıkayarak temizliyor. Yapılan temizlik çalışmalarıyla Beyoğlu'nun ilçeleri pırıl pırıl olurken, mahalle sakinleri yaz aylarını tertemiz geçirme imkanı buluyor.

MAHALLELİ TERTEMİZ BİR GÜNE UYANDI

Bahar temizliği çalışmaları çerçevesinde bugün de Beyoğlu Örnektepe Mahallesi Baş Sokak'ın her yeri süpürülüp, yıkandı. Mahallede yer alan yağmur ızgaraları, çöp konteynırları büyük bir titizlikle önce sabunlu su ardından tazyikli su ile yıkanarak dezenfekte edildi. Onlarca ekip yüzlerce kişiden oluşan temizlik birimleri, çalışmalar sırasında yeşillik alanlar ve ağaçları da sulayarak, mahallelileri tertemiz bir güne uyandırdı.

ÇALIŞMALARDAN MAHALLE SAKİNLERİ DE MEMNUN

Mahalle sakinleri de ya balkondan ya da kaldırımlarının önünden süpürme ve yıkama çalışmalarını yakından takip etti. 42 senedir Örnektepe Mahallesi'nde oturan Hatice Şen nine, "Belediyeye olumsuz hiçbir şey diyemem. Evleri gibi bakıyorlar. Her gün süpürüyorlar, ara sıra da yıkıyorlar. Allah onlardan razı olsun" dedi.

Belediyenin çalışmalarından çok memnun olduklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Sevim Küçük, "Sokağımıza yapılan temizlik sanki evlerimizin içine yapılmış gibi bizi mutlu ediyor. Sokaklar temiz oldukça biz kendimizi daha temiz hissediyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyoğlu Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title