Haberler

Ters Yönden Gelen Otomobil Otobüsün Altına Girdi: 1 Ölü, 1 Yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yanlışlıkla ters istikamete giren otomobil yolcu otobüsü ile çarpıştı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yanlışlıkla ters istikamete giren otomobil yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Alaplı- Düzce Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Turan Özkurt (40) 07 NAF 08 plakalı otomobil Alaplı Plajlar Mevkiinde ters istikamete girerek önce çelik bariyerlere ardından da Hasan Alaparslan idaresindeki 34 BN 7008 plakalı yolcu otobüsüne çarptı. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Turan Özkurt olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde yolcu olarak bulunan arkadaşı Hakan Kibar ise olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ambulansla Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otobüs sürücüsü Hasan Alparslan, Alaplı'dan Düzce istikametine normal yolunda giderken otomobilin ters istikametten geldiğini ve bir anda önüne çıktığını söyledi. Otomobilin süratlen gelip önce yol kenarındaki bariyerlere ardından da otobüse çarptığını anlatan Hasan Alaparslan, frene bastığını ancak kazayı önleyemediğini söyledi.

Otomobil sürücüsü Turan Özkurt ile arkadaşı Hakan Kibar'ın şehir dışından bayram ziyareti için Zonguldak'a gelmeye çalıştıkları öğrenildi. Kaza da otobüs içerisindeki yolcular yaralanmazken, kısa süreli panik yaşandı.

Alaplı Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otomobil sürücüsü Turan Öztürk'ün cenazesi Alaplı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle İstanbul istikametine tek şeritten verilen trafik, otomobil ve otobüsün kaldırılmasının ardından yeniden normal ulaşıma açıldı.

Polis Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Alaplı Düzce 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title