Haberler

Ters Dönen Araçtan Sürücü Yara Almadan Çıktı, Kayınpederi Yaralandı

Ağrı'dan Erzurum'a hasta ziyaretine gelen Naim Erincik (53) yönetimindeki hafif ticari araç, buzda kayarak takla attı.

Ağrı'dan Erzurum'a hasta ziyaretine gelen Naim Erincik (53) yönetimindeki hafif ticari araç, buzda kayarak takla attı. Sürücü Erincik ters dönen araçtan yara almadan çıkmayı başarırken, sıkışan kayınpederi Mehmet Çankaya (70) ise yaralı olarak kurtarıldı.

Kaza bugün saat 11.30 sıralarında Erzurum'un 4 kilometre çıkışındaki Nene Hatun Köprülü Kavşağı'nda meydana geldi. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören eşi Türkan Erincik'i kayınpederi Mehmet Çankaya ile birlikte ziyaret etmek için Ağrı'dan yola çıkan sürücü Naim Erincik yönetimindeki 04 DC 225 palakalı hafif ticari araç, köprü altında oluşan buzda kaydı. Kontrolden çıkan araç, yolun sağındaki boşluğa ters dönerek durdu. Çevreden geçenlerin de yardımıyla Naim Erincik araçtan çıktı. Araçta sıkışan Çankaya ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin de yardımı ile kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Çankaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kazadan sonra olayın şokuyunu yaşayan Naim Erincik, "Kayınpederim ile hastanede tedavi gören eşimi ziyarete gidiyorduk. Köprünün altına geldiğimde araç kaymaya başladı. Direksiyon kontrolünü yitirdim ve araç yolun sağına ters düştü. Ben kendi imkanlarımla çıktım. Daha sonra yoldan geçen sürücüler ve olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yardımı ile kayınpederimi çıkarıp hastaneye götürdüler. Büyük kazadan şans eseri kurtulduk. Yetkililerden köprü altlarını tuzlamalarını istiyorum. Biz kurtulduk başkasını kurtulamayabilir" dedi. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Çankaya Nene Hatun Erzurum Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title