Haberler

Isparta'da Ters Dönen Aracın Altında Kalan Sürücü Öldü

Güncelleme:

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde, 'patpat' olarak adlandırılan tescilsiz tarım aracının devrilmesi sonucu, sürücü 26 yaşındaki Ahmet Şengül yaşamını yitirdi.

Belceğiz Köyü'ndeki kaza, dün sabah saatlerinde meydana geldi. Köye yaklaşık 3 kilometre mesafedeki yaylaya giderek koyun sürüsünü kontrol eden Ahmet Şengül, yük taşımak için kullanılan ve patpat olarak bilinen tescilsiz araçla köye dönmek için yola çıktı. Şengül'ün kullandığı araç, yokuş aşağı seyrettiği sırada toprak yolda kayarak kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, takla atarak ters döndü. Patpatın altında kalan Şengül, olay yerinde yaşamını yitirdi. Akşam saatlerinde bölgeden geçenlerin fark etmesi üzerine kaza, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ekiplerin incelemesinin ardın Ahmet Şengül'ün cenazesi Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi morguna gönderildi. - Isparta

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şarkikaraağaç Ahmet Şengül Isparta Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

mehmet kelleci:

allahtan rahmet ayilesi ve yakinlarine bassaligi dilerim

0
0
yanıtYanıtla
emre yavuz:

kendisine allahtan rahmet yakınlarına bas saglıgı dileriz

0
0
yanıtYanıtla
melek çolak-rukiye demirbağ-ayşe zeybek:

kendisine allah tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title