Haberler

Ters Bacaklı Sahipsiz Köpek, Ameliyat Olacak!

Güncelleme:

Adıyaman'da av tüfeğiyle vurulan sol arka bacağı ters şekilde kaynayan Kangal cinsi sahipsiz köpek, ameliyat ettirilerek sağlığına kavuşacak.

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde av tüfeğiyle vurulan sol arka bacağı ters şekilde kaynayan ve 3 ayağıyla yürümeye çalışan Kangal cinsi sahipsiz köpek, tedavi için Gaziantep'e götürüldü. Sahipsiz köpek, Gaziantep'teki tedavisinin ardından Hatay'da ameliyat ettirilecek.

GAZİANTEP'TE TEDAVİYE ALINDI, HATAY'DA AMELİYAT EDİLECEK

Besni'ye bağlı Şambayat Beldesi'nde kimliği belirsiz kişi tarafından av tüfeğiyle vurulan sol arka bacağı ters şekilde kaynadığı için işlevini yitiren Kangal cinsi sahipsiz köpek, veteriner İbrahim Göçenler tarafından tedavi için Gaziantep Canlı Hayatını İyileştirme Derneği'ne (CAHİDE) götürüldü. Tedaviye alınan ve 'Şambaba' adı verilen köpek, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde ameliyat edilecek. Sahipsiz köpek, sağlığına kavuştuktan sonra yeniden Şambayat'a gönderilecek.

PLATİNLE SAĞLIĞINA KAVUŞACAK

Veteriner İbrahim Göçenler, köpeğin tedaviye alındığını ve Hatay'da yapılacak ameliyatta ters şekilde kaynayan bacağın platin yardımıyla sağlığına kavuşturulacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Adıyaman Besni Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title