Haberler

Terraneo, Robin van Persie İçin İngiltere'ye Gitti

Güncelleme:

Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo, Robin van Persie transferini tamamlamak için İngiltere'ye hareket etti.

Fenerbahçe Robin van Persie transferinde önemli bir hamle yaptı. Sportif Direktör Terraneo bu transfer için İngiltere'ye gitti.

Geçtiğimiz hafta Robin van Persie'nin menajerini İstanbul'a getiren ve protokol imzalayan Fenerbahçe Yönetimi, bu transfere resmiyet kazandırmak için harekete geçti.

SON GÖRÜŞMELER YAPILACAK

Sportif Direktör Giuliano Terraneo İngiltere'ye gitti. Nani'nin menajerlik firmasının yetkilileriyle yola çıkan Terraneo, bu transferi bitirmek için İngiltere'de son görüşmeleri yapacak.

Öte yandan Robin van Persie ise çalışmalara başladı. Yıldız oyuncu Manchester United'ın sezon başı çalışmalarına katıldı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

e:

feneri futbolcu hurdalığına çevirdiniz bu ne be

1
10
yanıtYanıtla
fakir:

4 yıldız futbolcu transfer edeceklermiş totalde. böylelikle 4 yıldız hasretini gidereceklermiş. lig sonunda şampiyon olamazlarsa 4 futbolcu soyadını yıldız olarak değiştirecekmiş.

3
2
yanıtYanıtla
BESIKTASLI:

Ha yalaniniza daha dün yöneticin iz Robbenle ilgelenmiyoruz dedi ilgilensede Robbeni alacak adam anasinin karnindan dogmadi. .

1
2
yanıtYanıtla
Çılgın kanarya:

Mallar boş boş yorum yazmayın Fenerbahçe bu sene şampiyon

2
0
yanıtYanıtla
Seyyah03Mobil-IOS:

Bir bjk li olarak dua ediyorum inşallah alırlar alırlar ki bu adam ellerine patlayacak güiza gibi ????

0
2
yanıtYanıtla
BESiKTASLI:

Mal diyen kendine demistir zirto fenev bu sene ücüncü olur. Takimim bastan assaga yenileyen hic bir takim o sene sampiyon olamamistir pereiranin elinde sihirli deynek yok malsin iste futboldan anlasan böyle konusmazsin en iyi transfer GS yapti takimi bozmadan NOKTA atisi ile güclendirdi civciv beyinli. . seni

0
1
yanıtYanıtla
BSK:

van persiyi alsalar isimize gelir agir oyuncu ama madrid isterse alir ama madridin 31 yasinda futbolculari almaz alirsa fener alir

1
0
yanıtYanıtla
köksal akın:

bu gidiş feneri bitirecek, kalbinde fb siz futbolcular buraya memurluk yapmaya geleceği kesin, ilk yenilgiden sonra bomba patlar hoca terimi aratacak sinir küpü, aziz artısıyla geri kalmaz, yorumcular zaten yenme üzerine ayarlı, o yüzden memur fb sıkıntılı, ilk maç başak la olursa kavga büyür

0
1
yanıtYanıtla
terraneo:

Şu anda ingiltere deyim van Persia yanımda bi kaç gün buralardayim ama en genç pazar pazartesi van persie ile ucakla birlikte döneceğim saati de akşam 6 8 gibi bekleyin beni süper bir fenerbahçe yapiyoruz ha bu arada baskan arda yi istiyor bakalım barca ile temas halinde kendisi

0
0
yanıtYanıtla
persie:

amma zorunuza gitmiş

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title