Haberler

Terörün Anne Yüreğine Bıraktığı Acı Dinmiyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: 13 yaşındaki Fırat Simpil'in mezarından detaylar Ailesinin ağlama detayları Terörün anne yüreğine bıraktığı acı dinmiyor Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 13 yaşındaki Fırat Simpil'in ailesi bayrama yüreklerindeki büyük acıyla girdi Anne Simpil: "Aradan neredeyse bir yıl geçti ama acısı hala dün gibi yüreğimizde.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

13 yaşındaki Fırat Simpil'in mezarından detaylar

Ailesinin ağlama detayları Terörün anne yüreğine bıraktığı acı dinmiyor

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 13 yaşındaki Fırat Simpil'in

ailesi bayrama yüreklerindeki büyük acıyla girdi

Anne Simpil:

"Aradan neredeyse bir yıl geçti ama acısı hala dün gibi yüreğimizde. Allah hakkını onlara bırakmasın"

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda ölen 13 yaşındaki Fırat Simpil'in ailesinin ve arkadaşlarının acısı tazeliğini koruyor.

Silvan ilçesinde manava gittiği sırada PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında hayatını kaybeden Fırat Simpil'in yakınları, Ramazan Bayramı'na yaşadıkları büyük acı dolayısıyla buruk girdi. Simpil'in mezarını ziyaret eden annesi Kadriye ile akrabaları ve arkadaşları Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti.

"Yaşadığım sürece Fırat'ın üzüntüsü dinmeyecek"

Oğlunun kendi halinde çok iyi bir çocuk olduğunu vurgulayan anne Kadriye Simpil, "Bayram coşkusu yaşayamıyorum, ağlıyorum. Yaşadığım sürece Fırat'ın üzüntüsü dinmeyecek. Aradan neredeyse bir yıl geçti ama acısı hala dün gibi yüreğimizde. Allah hakkını onlara bırakmasın." dedi.

Arkadaşları ise birlikte Kur'an kursuna gittikleri ve çok sevdikleri Fırat'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirerek, saldırıyı gerçekleştiren teröristleri lanetlediler.

30 Ağustos 2015'de manava gitmek için evden çıkan Fırat Simpil, Silvan Barajı inşaatı yolu olarak kullanılan Bağlar Mahallesi Büyük Çeşme Caddesi üzerinde teröristlerin yola önceden yerleştirdikleri mayını infilak ettirmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Silvan PKK Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title